Sharkoonov novi miš dolazi sa šest utega i RGB osvjetljenjem - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Sharkoonov novi miš dolazi sa šest utega i RGB osvjetljenjem

Sharkoonov novi miš dolazi sa šest utega i RGB osvjetljenjem

Sharkoon proširuje svoju seriju Skiller miševa, predstavivši optički gaming miš s mnogo opcija i povoljne cijene.

Sharkoon SKILLER SGM1 ime je novog miša fokusiranog na gaming od Sharkoona koji je poznat po svojim cjenovno pristupačnim proizvodima. Nakon što su u srpnju predstavili M50 gaming miš te u kolovozu prvu mehaničku tipkovnicu u ovoj seriji, sad je na red ponovno došao miš koji nudi raznovrsne opcije.

Shrakoon SGM1 02

Skiller SGM1 sastoji se od optičkog PixArt PMW 3336 senzora sposobnog do 10800 DPI-a i novog i jednostavnog sustava prilagođavanja težina. Koristeći šest utega od kojih svaki ima težinu od četiri grama, korisnik može namjestiti težinu miša u rasponu od 106 do 130 grama. Prednost je i to što nisu potrebni nikakvi alati već je moguće izvući podlogu s utezima izravno iz miša te dodati ili izvaditi utege po želji. Za što veću stabilnost ugrađeni su i izdržljivi Omron switchevi, dok je maksimalni polling rate standardnih 1000 Hz. Putanja iznosi 2 mm. Omogućeno je i RGB osvjetljenje kotačića miša i Skiller logoa na odmorištu dlana.

 Shrakoon SGM1 04

 

Uz to moguće je stvoriti do šest različitih DPI koraka osim najvišeg od 10800 DPI-a putem njihovog softvera, te ih mijenjati putem DPI switcha na mišu. LED DPI indikator daje obavijest korisniku o tome koji je raspon DPI-a uključen. Putem samog softvera moguće je mijenjati opcije osvjetljenja, brzinu dvostrukog klika i scrolla itd. Miš uključuje i 12 programabilnih tipki, što uključuje i osvjetljeni 4-way scroll kotačić i makro tipke. Oni se potom ugrađuju u memoriju koja iznosi 16 kb.

Shrakoon SGM1 03
Dostupan je po preporučenoj cijeni od 40 eura (oko 304 kn) kod ovlaštenih partnera.

 Shrakoon SGM1 05

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sharkoonov novi miš dolazi sa šest utega i RGB osvjetljenjem - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.