Sharkoonov novi miš dolazi sa šest utega i RGB osvjetljenjem - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Sharkoonov novi miš dolazi sa šest utega i RGB osvjetljenjem

Sharkoonov novi miš dolazi sa šest utega i RGB osvjetljenjem

Sharkoon proširuje svoju seriju Skiller miševa, predstavivši optički gaming miš s mnogo opcija i povoljne cijene.

Sharkoon SKILLER SGM1 ime je novog miša fokusiranog na gaming od Sharkoona koji je poznat po svojim cjenovno pristupačnim proizvodima. Nakon što su u srpnju predstavili M50 gaming miš te u kolovozu prvu mehaničku tipkovnicu u ovoj seriji, sad je na red ponovno došao miš koji nudi raznovrsne opcije.

Shrakoon SGM1 02

Skiller SGM1 sastoji se od optičkog PixArt PMW 3336 senzora sposobnog do 10800 DPI-a i novog i jednostavnog sustava prilagođavanja težina. Koristeći šest utega od kojih svaki ima težinu od četiri grama, korisnik može namjestiti težinu miša u rasponu od 106 do 130 grama. Prednost je i to što nisu potrebni nikakvi alati već je moguće izvući podlogu s utezima izravno iz miša te dodati ili izvaditi utege po želji. Za što veću stabilnost ugrađeni su i izdržljivi Omron switchevi, dok je maksimalni polling rate standardnih 1000 Hz. Putanja iznosi 2 mm. Omogućeno je i RGB osvjetljenje kotačića miša i Skiller logoa na odmorištu dlana.

 Shrakoon SGM1 04

 

Uz to moguće je stvoriti do šest različitih DPI koraka osim najvišeg od 10800 DPI-a putem njihovog softvera, te ih mijenjati putem DPI switcha na mišu. LED DPI indikator daje obavijest korisniku o tome koji je raspon DPI-a uključen. Putem samog softvera moguće je mijenjati opcije osvjetljenja, brzinu dvostrukog klika i scrolla itd. Miš uključuje i 12 programabilnih tipki, što uključuje i osvjetljeni 4-way scroll kotačić i makro tipke. Oni se potom ugrađuju u memoriju koja iznosi 16 kb.

Shrakoon SGM1 03
Dostupan je po preporučenoj cijeni od 40 eura (oko 304 kn) kod ovlaštenih partnera.

 Shrakoon SGM1 05

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sharkoonov novi miš dolazi sa šest utega i RGB osvjetljenjem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.