IOGear predstavio tri pristupačna gaming miša za manje od 50 dolara - 5.0 out of 5 based on 1 vote
IOGear predstavio tri pristupačna gaming miša za manje od 50 dolara

IOGear predstavio tri pristupačna gaming miša za manje od 50 dolara

Tri nova pristupačna gaming miša od IOGeara su Kaliber Fokus, Kaliber Retikal i Kaliber Symmetre.

Iako kompanija nije tako popularna po svojim gaming miševima, kao što je Razer, Corsair ili Logitech, to ne znači da i ona nema predstavnika za gaming populaciju. Plus kod manje poznatih kompanija je i manja cijena miševa, tako da tri njihova nova miša ne prelaze cijenu od 50 dolara. Sva tri dolaze s programabilnim softverom.

GME670 Imperial White Gaming Mouse

IOGear je predstavio Fokus gaming miš koji je najskuplji od predstavljenih, koštajući 49,95 dolara (oko 338 kn). Navodi se kako je spreman za eSports turnire. U njemu se nalazi Avago 9800 laserski senzor, pružajući rezoluciju do 8200 DPI. Njegova vrijednost može se mijenjati u hodu. Kompanija preporuča de se koristi njegov visoki DPI za gaming na većim rezolucijama. Ambideksteran je, što je dodatni plus. Koristi osam programibilnih tipki sa softverom i LED osvijetljeni logo. Bijelo kućište napravljeno je aluminija.

Retikal gaming miš sastoji se pak od optičkog PixArt 3310 senzora do 5000 DPI-a, devet programabilnih tipki i low-DPI sniper tipkom. Ergonomski je oblikovan, dolazeći čak i s prilagodljivim sustavom težine na stražnjoj strani miša.

GME660 0

Nudi se dodavanje do četiri utega, ne navodeći kolika im je težina. Ima LED osvjetljenje i istu ugrađenu memoriju od 128 kb kao i prethodnik, dajući mogućnost za spremanje pet profila. Njegova cijena je 34,94 dolara (oko 237 kn).

GME660 2

Symmetre miš sadrži Avago 3050 optički senzor, devet programabilnih tipki i rezoluciju do 4000 DPI koji se može prilagođavati u hodu. Ambideksternog je dizajna, nudeći upola manje ugrađene memorije. Za privlačan vizualni izgled crni miš ima i LED osvjetljenje u plavoj boji s "breathing" efektom. Najjeftiniji je od predstavljenih, koštajući 24,95 dolara (oko 169 kn).

GME630 SYMMETRE Gaming Mouse

GME630 0

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IOGear predstavio tri pristupačna gaming miša za manje od 50 dolara - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.