IdeaPad Y900 gamerski laptop stigao u Hrvatsku - 5.0 out of 5 based on 1 vote
IdeaPad Y900 gamerski laptop stigao u Hrvatsku

IdeaPad Y900 gamerski laptop stigao u Hrvatsku

Kompanija je predstavila novi high-end gaming laptop, jak na vanjskom izgledu i hardverskoj strani.

Lenovo je kompanija koja je jedna najpoznatijih proizvođača prijenosnika na svijetu, stvarajući ih za široki raspon korisnika. Iako možda njihovi gamerski prijenosnici nisu popularni i poznati kao oni u Alienware (Dell) ili Predator (Acer) seriji, njihovi gamerski prijenosnici mogu se pohvaliti jakim hardverskim konfiguracijama sposobnim za najzahtjevnije igre. Novi predstavljeni IdeaPad Y900 laptop posjeduje atraktivan dizajn, svjetleću tipkovnicu i touchpad okružen LED diodama. U njemu se nalazi Intelov i7 SkyLake procesor, dva puta po 8 GB radne memorije i GeForce GTX980M sa 4 GB RAM-a.

IdeaPad Y900 na testu

Dolazi sa 17-inčnim IPS Full HD zaslonom, dva diska (HD od 1 TB i SSD od 256 GB), DVD pržilicom, te baterijom sa 6 ćelija koja bi trebala izdržati do sedam sati rada. Kako bi audio imerzija bila što veća, Lenovo je u laptop ugradio JBL zvučnike s Dolby Audio Premium tehnologijom i dodatnim subwooferom. Po pitanju portova, IdeaPad Y900 posjeduje pet USB utora, među kojima je i novi USB Type-C. Sustav hlađenja dizajniran je tako da zrak ulazi kroz velike otvore na donjoj strani, koji potom ventilatori ispuhava kroz odvode na stražnjoj strani. Ostale opcije namijenjene gamerima su još i mogućnost podešavanja boja boje svjetala tipkovnice, tako da pojedine tipke ili njihove grupe svijetle u različitim bojama u različitim igrama.

Lenovo IdeaPad Y900 u Hrvatskoj dostupan je u Mikronis trgovini po cijeni od 21.299 kn ili u web shopu www.mikronis.hr za 20.234,05 kn.

Ovaj laptop nalazi se na testovima u Vidilabu, što znači da ćete u idućem broju časopisa Vidi moći pročitati detaljnu recenziju.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IdeaPad Y900 gamerski laptop stigao u Hrvatsku - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.