Novi SteelSeriesov miš sa 15 tipki fokusiran na MOBA i MMO žanrove igara - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Novi SteelSeriesov miš sa 15 tipki fokusiran na MOBA i MMO žanrove igara

Novi SteelSeriesov miš sa 15 tipki fokusiran na MOBA i MMO žanrove igara

Poznata Rival serija miševa dobiva novog člana, Rival 500.

SteelSeries dodatno je proširio ponudu svojih miševa s novim Rival 500 mišem koji se može pohvaliti zaista velikim brojem tipki i haptičkim feedbackom. Ove godine je serija dobila i optički miš Rival 100 i Rival 700 s OLED ekranom, a novopredstavljeni miš razlikuje se od njih po tome što ima čak 15 tipki, pogodujući gamerima koji su ljubitelji MOBA i MMO žanrova igara. Zanimljivo je i da je Razerov Naga Epic Chroma fokusiran na MMO igre, pružajući čak 19 tipki.

Rival 500 2

Rival 500 ima neke iste detalje kao što je i Rival 700, kao što su haptički feedback i PixArt PMW3360 optički senzor. Njegov dizajn teži što većoj ergonomičnosti, smještajući nekolicinu tipki u području odmorišta palca. Implementirali su i svoje tzv. "flickdown switcheve" od kojih svaki reagira na prirodni pokret palca. Lijeva i desna tipka su izrađene od specijalne pojačane plastike, što povećava izdržljivost miša. Pored njih se nalaze tri dodatne tipke. Korisniku je dana i opcija da izabere koji in-game eventi će aktivirati Tactile Alert, kako bi imao potpunu kontrolu nad statistikom. Naveli su kako je smješten u sredini miša i kako ne utječe na ciljanje korisnika.

Rival 500 3

Tipke imaju mnogo opcija za konfiguriranje putem njihovog Engine 3 programa, omogućujući podešavanje DPI-a, površinskog procesuiranja, stvaranja i editiranja makroa. Kompanija navodi kako miš ima i switch kojom se zaključavaju bočne tipke, za one kojima nije potrebno puno dodatnih tipki. Pružili su i mogućnost 3D printanja nameplatea, kojim se korisnicima daje dodatna mogućnost prilagođavanja.

engine screencap 1

Što se tiče hardverske strane, miš sadrži 100-16.000 CPI, 50G akceleraciju i polling rate od 1 ms. Ugrađeni su kompanijini switchevi koji su procijenjeni na 30 milijuna klikova. Posjeduje i dvije zone RGB osvjetljenja, na kotačiću miša i logo na odmorištu dlana. Težina mu je oko 129 grama.

Cijena samog miša je 90 eura (oko 684 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi SteelSeriesov miš sa 15 tipki fokusiran na MOBA i MMO žanrove igara - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.