IFA 2016: LG će prikazati nove UltraWide monitore sa 38 inča i 144 Hz - 5.0 out of 5 based on 1 vote
IFA 2016: LG će prikazati nove UltraWide monitore sa 38 inča i 144 Hz

IFA 2016: LG će prikazati nove UltraWide monitore sa 38 inča i 144 Hz

LG će najavio kako će na sajmu pokazati najveći 21:9 UltraWide monitor na svijetu te prvi 144 Hz IPS 21:9 UltraWide gaming monitor.

LG Electronics (LG) pokazat će svoja dva nova UltraWide monitora na sajmu IFA 2016 u Berlinu, među kojima su 38-inčni zakrivljeni UltraWide monitor (38UC99) i 144 Hz IPS zakrivljeni gaming UltraWide monitor (34UC79G), donosivši prednosti kao što su široko vidno polje, renderiranje živopisnih boja te jednostavnost upotrebe.

Model 38UC99 nudi veću iskoristivost površine zaslona te je idealan za poslove u kojima je važan prikaz detalja. Uz prostran dizajn, njegova napredna razlučivost IPS UltraWide QHD+ (3840x1600) i širok raspon boja koji obuhvaća 99% sRGB spektra. LG-jev monitor 38UC99 prvi je UltraWide monitor s priključkom USB Type-C koji predstavlja budućnost tehnologije povezivosti. Napredni priključak omogućava korisnicima da šalju sadržaj i podatke te u isto vrijeme pune pametni telefon ili prijenosno računalo. Monitor sadrži funkcije za jednostavnu i brzu promjenu opcija prikaza te pamti postavke boja uz pomoć softvera Onscreen Control i My Display Preset.

LG 38UC99

Osim za radne zadatke, 38UC99 pogodan je i za zabavu. Značajka Rich Bass zaslužna je za bas raspona 85 Hz putem dva ugrađena Bluetooth zvučnika jačine 10 W,. Tu je i značajka Motion Blur Reduction od jedne milisekunde koja pruža ugodno gaming iskustvo čak i kod igara brzog tempa. Uz to dolazi i s AMD FreeSyncom koji pruža igrivost bez lomljenja i trzanja slike.

Prvi na svijetu 144 Hz IPS 21:9 zakrivljeni UltraWide gaming monitor 34UC79G pruža iznimno brzo osvježavanje slike s naprednim Motion Blur Reductionom od jedne milisekunde. IPS zaslon daje precizne boje bez iskrivljenja slike iz bilo kojeg kuta. Sa značajkama kao što su Black Stabilizer i Dynamic Action Sync ovaj je monitor posebno dizajniran kako bi zadovoljio svakog gamera. Black Stabilizer pruža dodatno jasan kontrast omogućavajući korisnicima zapažanje objekata skrivenih u teško vidljivim područjima. Dynamic Action Sync smanjuje „kašnjenje“ slike kako bi korisnici mogli uživati u videoigrama s brzim tempom.

LG 34UC79G

Također, monitor pruža opciju crosshair koja fiksira cilj na centru zaslona za bolju preciznost kod FPS igara, a ima i kuku za kabel miša da se ukloni otpor prilikom njegovog pomaka. Monitor 34UC79G nudi mogućnost zakretanja i podešavanja visine po želji korisnika.
Posjetitelji sajma IFA 2016 pozivaju se da posjete izložbeni prostor 18 na Messe Berlinu od 2. do 7. rujna te iskuse nove LG-eve 21:9 UltraWide monitore.

Trenutno nema nikakvih informacija o dostupnosti ili cijeni ovih zakrivljenih monitora.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

IFA 2016: LG će prikazati nove UltraWide monitore sa 38 inča i 144 Hz - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.