Asus predstavio Radeon RX 480 Dual 4 GB grafičku karticu - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Asus predstavio Radeon RX 480 Dual 4 GB grafičku karticu

Asus predstavio Radeon RX 480 Dual 4 GB grafičku karticu

Iako je prošlo dosta vremena od izlaska prvih kartica, Asus je najavio novu Radeon RX 480 karticu za korisnike s manjim budžetom.

Asus Radeon RX 480 DUAL 4GB (kodnim imenom DUAL-RX480-O4G) grafička kartica bazira se na Asusovom nereferentnom dizajnu. Sastoji se od custom-design PCB-a, koji je kraći od njihove STRIX verzije kartice. Okvir coolera napravljen je od glossy bijele ABS plastike, dobivajući na drugačijem vizualnom izgledu od standardnih crnih grafičkih kartica. Za pitanje hlađenja implementirana su dva patentirana Wing-Blade ventilatora, što omogućava do 105 posto više zračnog pritiska. Kompanija je u karticu ubacila i svoje već standardne tehnologije poput Auto-Extreme i Super Alloy Power II koji povećavaju efikasnost, smanjuju gubitak energije i buku komponenta kod zadataka te nude nižu toplinu rada. Ponuđeno je i dva HDMI porta za spajanje VR ureađaja i ekrana u isto vrijeme.

Na hardverskoj strani kartica nudi 4 GB GDDR5 memoriju na taktu od 7000 MHz, takt od 1300 MHz (OC način na 1320 MHz) i 256-bitno sučelje. Portovi uključuju jedan DVI-D te dva HDMI 2.0 i Display Porta. Uz karticu je uključen i ASUS GPU Tweak II i Driver softver.

Asus DUAL RX480 O4G 2

Trenutno nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti ove kartice.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asus predstavio Radeon RX 480 Dual 4 GB grafičku karticu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.