Cooler Masterov MasterMouse Pro L fokusiran na mogućnosti prilagođavanja - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Cooler Masterov MasterMouse Pro L fokusiran na mogućnosti prilagođavanja

Cooler Masterov MasterMouse Pro L fokusiran na mogućnosti prilagođavanja

Kompanija je predstavila novi high-end miš koji je pogodan za lijevake i dešnjake.

MasterMouse Pro L miš se, uz ambideksteran dizajn, odlikuje i nekolicinom zamjenjivih dijelova poput bočnih panela i covera. Upravo je prilagođavanje glavni fokus ovog miša, navodeći kako se miš može namjestiti na bilo koju situaciju u vrlo brzom roku. Miš dolazi s dva prednja panela različite dužine i s dva seta magnetskih bočnih panela s drugačijim grip teksturama, čime se korisniku daje izbor korištenja držanja miša onako kako njemu odgovara. Na svojoj službenoj stranici miša kompanija je još pokazala i korake za odvajajanje bočnih panela i covera, a pružila je i mogućnost 3D printanja za bočne panele. Od ostalih detalja tu su i RGB osvjetljenje na tri zone miša s mogućnošću od 16,7 milijuna boja.

CM MasterMouse Pro L miš 3

S hardverske strane, MasterMouse Pro L je pogonjen sa 32-bitnim ARM procesorom sa 512 KB on-board memorije, što daje korisniku opciju spremanja i stvaranja profila (do pet mogućih). Posjeduje PixArt PMW3360 optički senzor, s površinskom procesuiranjem od klasičnih 1000 Hz. Switchevi su Omron vrste, dolazivši s procjenjenim vijekom od 20 milijuna pritiska tipki. Prema riječima kompanije moguće je prilagođavati DPI (400 do 12000), mapu tipke, boje i osjetljivost; a sami profili mogu se mijenjati u istom trenu putem pritiska jedne tipke.

CM MasterMouse Pro L 2

Pruža još i osam programabilnih tipki, uz mogućnost opcije na ukupno 14+1 switch tipki putem Storm Tactixa. Prilagođavanja se vrše putem njihovog softvera CM Portal. Na njegovom kraju nalazi se pozlaćeni USB konektor, dok mu je sama težina 127/128 grama.

Postao je dostupan za kupovinu, po preporučenoj cijeni od 60 eura (oko 456 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cooler Masterov MasterMouse Pro L fokusiran na mogućnosti prilagođavanja - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.