ASUS proširuje Transformere s modelom Book T101 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
ASUS proširuje Transformere s modelom Book T101

ASUS proširuje Transformere s modelom Book T101

Elegantan i kompaktan odvojivi 2u1 laptop izrađen je u potpunosti od metala, sadržavajući reverzibilne šarke za dodatnu prilagodljivost

ASUS je predstavio Transformer Book T101, najnoviji dodatak uspješnoj seriji odvojivih 2u1 laptopa. Transformer Book T101 od 10.1 inča ima lagan i kompaktan metalik dizajn, s težinom tableta od 580 grama, dok je 1.08 kg težina uređaja s tipkovnicom. Ima reverzibilne magnetske šarke koje omogućavaju da se zaslon "preklopi" i na taj način korisniku omogući četiri varijante istog uređaja: konvencionalni lagani laptop, tablet, "šator" za jednostavno dijeljenje sadržaja na zaslonu i uspravni način koji ima ulogu osobnog kina. Transformer Book T101 tablet je izrađen u potpunosti od aluminija, dok tipkovnica ima specifičnu teksturu koja je inspirirana pčelinjim saćem. Aluminijska izrada ga čini izdržljivijim i otpornijim na svakodnevna oštećenja u odnosu na konkurentske proizvode koji su izrađeni od plastike. Uređaj je dostupan u tri boje: zlatno ružičastoj, mint zelenoj i kvarc sivoj boji.

T101 PR03

Posjeduje i reverzibilnu magnetsku šarku koja povezuje tablet i tipkovnicu. Na taj način tablet može biti odvojen, preklopljen i opet zakvačen. Pozicionirani magneti omogućuju da se tablet zakvači brzo i jednostavno, uz minimum truda. Kako bi se osigurala dugotrajnost i pouzdanost, reverzibilna šarka je podlegla rigoroznom testu od 25.000 okretaja. Tanka tipkovnica ima ergonomske tipke s dubinom pritiska od 1.5 mm što je više od većine mobilnih tipkovnica i isto kao kod laptopa u punoj veličini. Tipkovnica ima i Precision Touchpad s podrškom za Windows. Ovaj touchpad ima palm-rejection tehnologiju koja prepoznaje i ignorira slučajne pritiske dlana tijekom tipkanja, omogućavajući korisnicima da odmore šake prilikom tipkanja.

Antireflektirajući touchscreen zaslon na ASUS Transformer Book T101 uređaju ima oštru rezoluciju (od 1280 do 800), sa svjetlinom od do 400cd / m2 i širokim kutovima gledanja od 178 stupnjeva. U ovaj uređaj uključeno je i nekoliko kompanijinih tehnologija. ASUS TruVivid tehnologiju osigurava veću transparentnost i povećanu jasnoću, s manjom refleksijom u osvjetljenim prostorijama. Ekskluzivna ASUS Tru2Life tehnologija, slična onima koju imaju najnoviji televizori, koristi inteligentne softverske algoritme kako bi optimizirala oštrinu i kontrast svakog video okvira, tako da video sadržaji budu jasniji, detaljniji i realističniji.

T101 PR01

Unutar kompaktnog kućišta ASUS Transformer Book T101 uređaja nalaze su komponente kao što je najnoviji četverojezgreni Intel Atom procesor X5 serije ('Cherry Trail'), do 4GB RAM-a, do 128GB eMMC prostora za pohranu podataka, čitač micro SD kartica koji može podržati kartice do 512GB i brzi dual-band 802.11ac Wi-Fi. Ove komponente rade u potpunoj tišini zahvaljujući dizajnu bez hladnjaka koji omogućuje korisnicima da rade bez ometajuće buke. Uređaj dolazi i s velikim brojem priključaka među kojima su USB 2.0 port (tipa A), micro HDMI DisplayPort i micro USB port koji može biti korišten i za punjenje uređaja. Micro USB port podržava i punjenje putem eksternih power bankova, osiguravajući korisnicima da dodatno produže trajanje baterije koja inače traje 11 sati.

Besplatna jednogodišnja pretplata na ASUS WebStorage, koja dolazi uz Transformer Book T101, omogućuje korisnicima da skladište svoje datoteke i pristupaju im sa svih uređaja, bilo gdje i bilo kad.

Podržava Cortanu, inovativnog Windows osobnog asistenta koji omogućuje prirodnu interakciju putem tehnologije za prepoznavanje glasa. Također podržava i Windows 10 Continuum, koji automatski prepoznaje je li tipkovnica spojena i samostalno se rekonfigurira kako bi se prebacio u tablet ili laptop. Transformer Book T101 dolazi i s predinstaliranim Microsoft Office Mobile paketom, dajući korisnicima izravan pristup aplikacijama poput Word Mobile, Excel Mobile, PowerPoint Mobile i OneNote.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ASUS proširuje Transformere s modelom Book T101 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.