AOC lansirao dva nova high-end 4K UHD monitora - 5.0 out of 5 based on 1 vote
AOC lansirao dva nova high-end 4K UHD monitora

AOC lansirao dva nova high-end 4K UHD monitora

AOC proširuje svoju nagrađivanu seriju 77 sa 27-inčnim (68.6 cm) AOC U2777PQU i 32.5-inčni (81.2 cm) AOC U3277PWQU monitorima.

Dva monitora mogu se pohvaliti ultra oštrom rezolucijom koja je četiri puta veća od standardne Full HD pružajući tako izvanrednu sliku. Zahvaljujući velikoj gustoći piksela, korisnike očekuje prostranost radne površine na zaslonu koja omogućuje veću produktivnost. Brojne ergonomske opcije i AOC Flicker-Free tehnologija čine ove monitore idealnim za sve korisnike koji traže precizne i detaljne slike kao i postavke monitora za očuvanje svoga zdravlja.

U2777PQU ftl2 m

Novi AOC U2777PQU (27-inčni) i AOC U3277PWQU (31.5-inčni) opremljeni su s visoko kvalitetnim IPS i AMVA panelima, oba imaju 4K UHD rezoluciju (3840 x 2160 piskela) i dolaze u 16:9 formatu. Monitori prikazuju živopisne slike s više od milijardu boja (Real 8-bit + FCR) i 100 postotnom sRGB skalom boja. AMVA panel 31.5-inčnog AOC monitora nudi još širi spektar boja od 95% NTSC za još bolje rezultate. Uz to, njihova visoka rezolucija pruža veću radnu površinu na zaslonu. Tako grafički dizajneri i fotografi mogu iskusiti četiri puta detaljniju digitalnu sliku bez potrebe za dodatnim zoomiranjem što čini profesionalno uređivanje slika lakšim i preciznijim. Veliki zaslon koji je dodatno naglašen na AOC U2777PQU monitoru pogoduje korisnicima koji rade s velikim tablicama podataka ili višestrukim aplikacijama, dok široki kutevi gledanja omogućuju dobru ujednačenost boja iz skoro svakog kuta. Svaki model dolazi i sa brzinom osvježavanja od 60 Hz i kratkim vremenom odziva, što ih osim za profesionalne korisnike i urede, čini dobrim odabirom i za gamere.

U3277PQU back

Novi monitori AOC-ove serije 77 opremljeni su raznim ergonomskim značajkama koje pružaju korisnicima udobnije radno iskustvo. Svaki model ima mogućnost podešavanja visine te okretanja i naginjanja. Ugrađena AOC Flicker-Free tehnologija regulira svjetlinu ekrana kako bi reducirala titranje i na taj način smanjila umor i neudobnost za oči. Oba monitora imaju široki spektar ulaza kako bi se korisnici mogli spojiti s više različitih uređaja. Osim DisplayPort, HDMI 2.0, DVI i VGA ulaza, svaki model ima i najnoviji USB 3.0 priključak koji omogućuje najbrži prijenos podataka i punjenje mobilnih uređaja. Za još veću produktivnost, AOC U3277PWQU ima ugrađene i PiP (Picture-in-Picture) i PbP (Picture-by-Picture) funkcije, omogućujući tako korisnicima da prikažu sadržaj s dva različita izvora istovremeno. 4K UHD rezolucija čini slike s oba izvora jednako detaljne i živopisne, čineći tako multitasking jednostavnijim nego ikad prije.

Najnoviji AOC modeli monitora biti će dostupni u rujnu ove godine po maloprodajnoj cijeni od:
AOC U2777PQU – 4.900 kn
AOC U3277PWQU – 5.300 kn

Kao i za sve svoje uređaje, AOC omogućuje 3 godine jamstva.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC lansirao dva nova high-end 4K UHD monitora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.