LG širi liniju Minibeam s najsvjetlijim baterijskim UST projektorom - 5.0 out of 5 based on 1 vote
LG širi liniju Minibeam s najsvjetlijim baterijskim UST projektorom

LG širi liniju Minibeam s najsvjetlijim baterijskim UST projektorom

LG Electronics (LG), širi liniju prijenosnih projektora Minibeam najavom naprednog modela PH450U te lako prenosivog PH150G.

Projektor PH450U Ultra Short-Throw (UST) stvara mogućnost prikazivanja 80-inčne HD (1280 X 720) slike na udaljenosti od samo 33 cm, donosivši prednosti UST projektora i onim korisnicima s manjim površinama za prikazivanje slike. PH450U može biti postavljen okomito i projicirati sliku na bilo kojoj horizontalnoj površini čime korisnici mogu pretvoriti svaki stol, pa čak i pod, u filmsko platno. Minijaturni projektor dolazi uz punjivu bateriju koja traje 2,5 h. 

PH450U

Sadržaj za projiciranje se na projektor može prenijeti i putem HDMI kabela s podrškom za MHL ili preko USB-a. Uz to, dolazi i sa žaruljom životnog vijeka do 30.000 sati, kojim se omogućuje korisnicima do 10 godina rada u visokom kontrastu (100.000:1). Posjeduje 450 lumena, što je više nego 4 puta jače osvjetljenje od najbližeg konkurentskog proizvoda, postajući tako najsvjetliji UST projektor s punjivom baterijom na tržištu. 

LG userscene 1

Projektor PH150G nudi isti kompaktni, elegantni dizajn kao i ostali projektori linije LG Minibeam, s tim da je on dvostruko manji (115 x 115 x 44,5 mm) i lakši (450 g) nego PH450U.

PH150G

Oba projektora, PH150G i PH450U, dolaze s dodatkom Triple Wireless za iskustvo gledanja bez kablova za električnu energiju, zvuk ili sliku. S dugotrajnim punjivim baterijama, Wi-Fi Screen Share povezivošću i podrškom za Bluetooth, projektori LG Minibeam daju korisnicima slobodu u prijenosnom paketu, navodi priopćenje. 

LG userscene 2

Projektor PH450U biti će dostupan u Europi i Sjevernoj Americi početkom sljedećeg mjeseca, dok će PH150G krenuti u prodaju u određenim državama Sjeverne Amerike, Europe i Azije te će prodaja uskoro uslijediti i na ostalim tržištima.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG širi liniju Minibeam s najsvjetlijim baterijskim UST projektorom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.