Službeno predstavljeni Be Quietovi SilentWings 3 ventilatori - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Službeno predstavljeni Be Quietovi SilentWings 3 ventilatori

Službeno predstavljeni Be Quietovi SilentWings 3 ventilatori

Njemačka kompanija poznata po svojim napajanjima predstavila je i treću verziju SilentWings ventilatora.

Be Quiet je kompanija koja se može pohvaliti kao tržišni lider u Njemačkoj za sekciju napajanja, i to deset godina za redom. Sada su predstavili treću verziju svog SilentWings ventilatora koji pruža puno bolje performanse od prethodnika. Kao fokus prilikom stvaranja ventilatora navedena je jednostavna i fleksibilna instalacija. Navode kako ga je moguće smjestiti na hladnjake, radijatore i odgovarajuća mjesta unutar kućišta.

bl064 w h 1

Sedam novih i optimiziranih oštrica napravljeno je kako bi pružili veći zračni tok, a sam dizjan guniranog okvira dodatno pomaže u protoku. Ponuđene su dvije veličine SilentWings 3 ventilatora, ona od 120 mm i 140 mm. Pažnja je posvećena i razini buke, navodeći kako manji proizvodi 16,4 decibela, dok onaj od 140 mm stvara 15,5 decibela. Zahvaljujući trofaznom motoru ventilatora i gumiranom okviru smanjena je i mogućnost vibracije.

bl064 w h 2

Ovaj high-end ventilator opremljen je i s naprednim dinamičnim ležajem s osnovom od bronce kako bi ponudio što veću izdržljivost i kvalitetu kod rada. Njegov vijek tako je povećan na 300 tisuća sati, što vrijedi za sve četiri verzije dva ventilatora (3-pinska i PWM varijanta).

bl064 w h 3

Dostupan je za kupovinu po cijeni od 22,50 eura (oko 171 kn) za manju varijantu te za jedan euro više za 140 mm verziju (oko 178 kn).

bl064 w h 4

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Službeno predstavljeni Be Quietovi SilentWings 3 ventilatori - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.