HP osvježava seriju povoljnih Stream laptopa - 5.0 out of 5 based on 1 vote
HP osvježava seriju povoljnih Stream laptopa

HP osvježava seriju povoljnih Stream laptopa

HP-ova poznata isplativa Stream prijenosna računala dobivaju i verziju od 14 inča.

U današnje doba na tržištu su sve popularnija računala koja donose izrazito povoljnu cijenu, te mogu zadovoljiti sve potrebe za korištenjem nezahtjevnih aplikacija, pa im ne treba velika količina sirove snage jer dobar dio korisnika koristi aplikacije temeljene na oblaku poput društvenih mreža, online pohrane i softvera smještenog na webu. HP je sada odlučio osvježiti svoju Stream liniju laptopa, ponudivši sada i potpuno novi model od 14 inča (Stream 14) koji zamjenjuje Stream 13.

Kompanija uz to navodi i kako se nova linija proizvoda može pohvaliti snažnijom tehnologijom Wi-Fi antena, duljim vijekom trajanja baterija, tanjim i lakšim dizajnerskim rješenjima te novim rasponom boja. Novi Stream 14 prijenosnik dolazi s bržim 2x2 802.11ac WiFi-em, Celeron procesorom generacije 2016. godine, te dugotrajnim trajanjem baterije od čak 10 sati i 45 minuta, a pored toga novi model je tanji i lakši od Streama 13. Količina RAM memorije iznosi 4 GB, dok je ugrađena flash pohrana od 32 GB. Rezolucija ekrana stavljena je na 1366 x 768 piksela. Košta 2.399 kuna, što će privući korisnike koji nemaju previše budžeta i koji ne trebaju snažno prijenosno računalo.

Stream 11 košta 2.099 kuna, dolazeći također s bržim WiFi-em, jačim procesorom i tanjim dizajnom, dok 11-inčni Stream x360 hibrid laptopa i tableta dolazi s cijenom od 2.599 kn.

HP Stream x360

HP Stream 14 će se na hrvatskom tržištu naći u rujnu, dok se X360 očekuje u listopadu ove godine. Našu recenziju njihovog Yoba Sanguine Stream laptopa možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP osvježava seriju povoljnih Stream laptopa - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.