BitFenix nudi kućište sa staklom i RGB osvjetljenjem za 99 dolara - 5.0 out of 5 based on 1 vote
BitFenix nudi kućište sa staklom i RGB osvjetljenjem za 99 dolara

BitFenix nudi kućište sa staklom i RGB osvjetljenjem za 99 dolara

Kompanija je predstavila novo kućište pod imenom Aurora, s fokusom na RGB osvjetljenje.

RGB osvjetljenje pojavilo se prije nekoliko godina, počevši s tipkovnicama i prelazeći na druge komponente poput grafičkih kartica. Ovakvo osvjetljenje postaje sve popularnije, a upravo na tu namjenu cilja i BitFenixovo novo kućište Aurora.

BitFenix Aurora 3021

S hardverske strane prilično je uobičajen, nudeći podršku za matične ploče do E-ATX formata, grafičke kartice do 400 mm i CPU hladnjake do 160 mm. Uz to nalazi se i dovoljno mjesta za četiri 3,5-inčna drivea i tri 2,5-inčna drivea. Za napajanje je osigurano 220 mm, uklanjujući podršku za optičke driveove.

BitFenix Aurora 3018

Za pitanje hlađenja osigurano je mjesta za dva ventilatora od 120 mm ili 140 mm na prednjoj strani i vrhu. S kućištem dolazi i jedan 120 mm ventilator na stražnjoj strani. Dizajn omogućuje i vodeno hlađenje s dva 280 mm radijatora na vrhu i prednjoj strani te 120 mm radijatorom na stražnjoj strani. Prednji I/O ima po dva porta za USB 3.0 i 2.0, uobičajene tipke i tipku za kontrolu osvjetljenja.

BitFenix Aurora 3033

Što se tiče najjače točke ovog kućišta, osvjetljenja, implementiran je in-case kontroler i jedan LED-osvjetljen SSD bracket koji može osvijetliti SSD. Uz to kompanija nudi i nove magnetske Alchemy 2.0 RGB LED trake koji se mogu spojiti na kontroler. Također, navodi se i kako se kontroler može spojiti na Asusove matične ploče s podrškom za Aura osvjetljenje.

BitFenix Aurora 2872

Samo Aurora kućište dolazi s kvalitetnim kaljenim staklom na oba dvije strane kućišta. Jedna stran je transparentna kako bi prikazao unutrašnjost, dok je druga zatamnjena. Kavezi hard diska su tool-free i modularni, čime se korisniku daje mogućnost konfiguriranja sustava po želji.

BitFenix Aurora 3031

Dostupan će biti krajem mjeseca u dvije varijante, crnoj i bijeloj boji. Cijena mu je 99 dolara (oko 672 kn), a Alchemy 2.0 RGB traka od 30 cm 20 dolara (oko 135 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

BitFenix nudi kućište sa staklom i RGB osvjetljenjem za 99 dolara - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.