RAT gaming miševi od Mad Catza dobivaju šest novih članova - 5.0 out of 5 based on 1 vote
RAT gaming miševi od Mad Catza dobivaju šest novih članova

RAT gaming miševi od Mad Catza dobivaju šest novih članova

"Bijesne mačke" vole se igrati s miševima atraktivnog vizualnog izgleda, tako da su predstavili sada čak šest novih miševa kojem šire ponudu.

Objavljeno je kako kompanija ažurira šest svojih miševa koji dolaze sa širokim rasponom mogućnosti, od drukčijeg dizajna kućišta, senzora pa do težine. Šest predstavljenih miševa su RAT 1, RAT 4, RAT 6, RAT 8, RAT Pro S+ i RAT Pro X+. Svaki od miševa dolazi s barem jednim prilagodljivim dijelom i žičanom konekcijom. Tako najslabiji "štakor" (RAT) 1 ima prilagodljivi dio za odmorište dlana, dok najbolji RAT Pro X+ ima i nekoliko dodatnih opcija kao što su prilagodljivi scroll kotačić, odmorište za palac, podnožje itd.

RAT PRO X

RAT Pro X+

Svi ostali detalji variraju od modela do modela. Kompanija navodi i kako je cilj ovih miševa da osiguraju sva tri načina gripa tj. držanja (palm, claw ili fingertip).

rat6 2

RAT 6

 

Tako RAT 1, 4 i Pro S+ imaju plastično kućište i optički senzor. Prvi ima 60 grama i DPI do 1600, dok je drugi 90 grama i s DPI-em do 5000. Oba imaju jednu boju osvjetljenja i odmorište za dlan. RAT 6 i 8 pak su miševi napravljeni od aluminija s vijekom trajanja tipki od 50 milijuna klikova i Kameleon RGB osvjetljenjem, koje omogućuje bilo koju boju na mišu putem softvera. U skladu s Kameleon softverom i RGB osvjetljenjem (koje je postalo sve prisutnije i popularnije) predstavlaju i Flux Softver Interface kojim se omogućuje mijenjanje boje, DPI-a i makro tipki. RAT 6 je laserski miš s DPI vrijednošću do 8200, 11 makro tipki i prilagodljivom težinom. RAT 8 pak je optički miš s DPI-em do 12000, istim brojem makro tipki i prilagodljivom težinom.

Pro S+ i Pro X+ su plastični i magnezijski miš sa Kameleon RGB osvjetljenjem. Drugi miš ima mogućnost prilagođavanja DPI vrijednosti na 5000, 8000 i 12000, dok je prvi stavljen na vrijednost od 7200 DPI-a.

Mad Catz Rat miševi

Cijena još nije objavljena za modele miševa, no očekuje se kako bi mogli doći krajem godine, u vrijeme praznika.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

RAT gaming miševi od Mad Catza dobivaju šest novih članova - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.