Ozone proširuje Origen seriju s novim gaming mišem i slušalicama - 4.5 out of 5 based on 2 votes
Ozone proširuje Origen seriju s novim gaming mišem i slušalicama

Ozone proširuje Origen seriju s novim gaming mišem i slušalicama

U Origen seriju, koja je do sad imala samo podlogu za miša od 20 eura, ulaze i dva nova gamerska proizvoda.

Ozonov tim zajedno s profesionalnim gamerom XPeke prošle godine je dizajnirao i napravio gamersku podlogu za miša pod imenom Origen. Sada je kompanija odlučila proširiti gamersku seriju s novim high-end slušalicama i mišem.

Ekho Origen side

Ekho H80 Origen su slušalice koje pružaju visoku kvalitetu zvuka zahvaljujući svom 7.1 virtualnom zvuku. Vrlo se pazilo i na komfort kod dugih gaming sesija, implementirajući jastučiće na zaglavlju slušalica i velike earpadove. Mikrofon je fleksibilan, omogućujući uvlačenje i LED indikator. Kontrolu nad slušalicama moguće je vršiti i putem njihovog softvera. Na samim slušalicama nalazi se i inline kontroler s prilagođavanjem zvuka ili prigušenja.

EkhoOrigen inline 780

Na lijevoj i desnoj slušalici nalazi se plave linije s imenom Origen, za što bolji vizualni izgled. Od specifikacija ima impendanciju od 32 ohma, frekvencijski odziv od 10 Hz do 20 KHz i maksimalni input od 100 mW.

Exon F60 Origen je miš koji je dizajniran s odmorištem za palac, sastojeći se od Pixart PMW 3310 optičkog senzora. Gamerski miš može se pohvaliti i RGB osvjetljenjem od 16,8 milijuna boja.

Exon F60 Origen 2

Exon F60 Origen 3

Putem Argon softvera može se prilagođavati posebna boja za različite profile, druge boje za neku od tri zona osvjetljenja. Maksimalna vrijednost DPI-a iznosi mu do 7000. Posjeduje još i Omron tipke, osam programabilnih tipki i mogućnost prilagođavanja DPI-a on the fly (800/1600) i odziva (125/250/500/1000 Hz).

exonOrigen Spec images

Oba dva proizvoda bit će dostupni od prvog tjedna u rujnu. H80 Origen slušalice koštaju 90 eura (oko 671 kn), dok je Exon F60 Origen 60 eura (oko 447 kn).

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Ozone proširuje Origen seriju s novim gaming mišem i slušalicama - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.