Nixeusov novi lagani miš košta 50 dolara - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Nixeusov novi lagani miš košta 50 dolara

Nixeusov novi lagani miš košta 50 dolara

Proizvođač monitora i tipkovnica predstavlja novi miš kompaktnog dizajna pod imenom Revel.

Revel je miš koji će svidjeti ljubiteljima solidnih miševa kojima je podjednako bitna i cijena i performanse. Opremljen je s PixArt PMW 3360 optičkim senzorom koji omogućuje namještavanje DPI vrijednosti sve do 12000. Putem tipki na mišu mogu se prilagođavati vrijednosti na osam razina koja uključuju 400, 800, 1200, 1600, 2000, 3200, 5000 i spomenutih 12000 DPI-a. Njegov dizajn je jednostavan i klasičan, ne nudeći neke napredne opcije niti softver, što se odrazilo i na samu cijenu. Navodi se kako ima 1:1 omjer praćenja, bez hardverske akceleracije i Omron switcheve s vijekom do 20 milijuna klikova.

Nixeus Revel miš

Podnožje miša je od teflona, kako bi se osiguralo glatko konstantno klizanje na gotovo bilo kojoj podlozi za miša. Posjeduje ukupno pet programabilnih tipki, dolazeći u crnoj varijanti ili bijeloj s crnim bočnim stranama. Kao što je slično i kod ostalih miševa tako i ovaj dolazi s njihovim logom na odmorištu dlana. Tu je još i polling rate od klasičnih 1000 Hz.

Nixeus Revel miš 3

Dizajniran je s niskom lift-off putanjom koja zaustavlja praćenje jednom kad je miš podignut nekoliko milimetara od površine. Nixeus Revel gaming miš teži svega 85 grama, a putem kompanijine službene stranice moguće je trenutno odabrati i opciju s dodatnih 15 grama težine. Uz njega zastupljeno je i godinu dana ograničenog jamstva.

Nixeus Revel miš 4

Spreman je za prednarudžbu po cijeni od 50 dolara (oko 337 kn).

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Nixeusov novi lagani miš košta 50 dolara - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.