Tt eSportsov Ventus R miš dolazi s ventilacijskim sustavom - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Tt eSportsov Ventus R miš dolazi s ventilacijskim sustavom

Tt eSportsov Ventus R miš dolazi s ventilacijskim sustavom

Tt eSports najavio je novi miš pod imenom Ventus R, koji spada pod kategoriju optičkih gaming miševa.

Novi Ventus R miš sličan je njihovom Level 10 M Advanced mišu, sadržavajući opciju aerodinamičke ventilacije kroz koju prolazi zrak. Aerodinamički je dizajniran u obliku košnica, dopuštajući prolazak zraka i time omogućujući bolji komfort korisniku. Pixart PMW-3310 optički senzor sa 30G akceleracijom daje mu do 5000 DPI-a. Koriste se kvalitetni OMRON switchevi, procjenivši njihov vijek na 20 milijuna klikova.

Ventus R ambideksteran miš opremljen je i s ARM baziranim 32 bitnim mikrokontrolerom s 32 kb memorije i 256 kb on-board memorije. Uz tu tu je još i opcija pet programabilnih tipki za pet različitih gaming profila i opcija za 25 programabilnih makro tipki. Prisutno je i RGB osvjetljenje na dvije zone miša, kotačić miša i ventilacijski sustav. Putem softvera može mijenjati i površinsko procesuiranje u rasponu od 125, 250, 500 i 1000 Hz.

Tt esports Ventus R2

U usporedbi s Level 10 M Advanced mišem, ovaj miš ima malo slabije specifikacije što se odrazilo i na cijenu, koja je za polovicu manja od Level 10 M miša. Kompanija navodi njegovu preporučenu cijena od 35 dolara (oko 237 kn) što će sigurno privući mnoge korisnike s ograničenom budžetom koji ne žele (ili ne trebaju) vrhunske specifikacije. Cjenovno je sličan njihovom Tt eSports Black gaming mišu čiju recenziju možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Tt eSportsov Ventus R miš dolazi s ventilacijskim sustavom - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.