Corsairovi novi ventilatori koriste tehnologiju magnetske levitacije - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Corsairovi novi ventilatori koriste tehnologiju magnetske levitacije

Corsairovi novi ventilatori koriste tehnologiju magnetske levitacije

Nova ML serija ventilatora od Corsaira postiže nisku buku i performanse zahvaljujući korištenju magnetske levitacije.

Corsair je najavio cijelu seriju novih ventilatora koja se odlikuje novim ležajevima s magnetskom levitacijom i custom rotor dizajnom. Kad je pokrenut ventilator, ležajevi magnetske levitacije kompletno suspendiraju oštrice ventilatora dalje od motora kućišta, čime stvaraju rad gotovo bez trenja. Uz ovu inovaciju omogućen je rad ventilatora pri višim okretajima na nižoj razini buke. Putem nove tehnologije omogućene su visoke performanse i duži vijek.

Na najnižoj brzini od 400 RPM-a, 120 mm ventilator proizvodi buku od svega 16 dBA na 12 CFM-a (cubic feet per minute) zračnog protoka. Na većoj brzini od primjerice 2400 RPM-a, isti ventilator proizvodi buku od 37 dBA, pružajući 75 CFM-a.

Corsair ML 120 01

Kompanija pruža ventilator u puno varijanta, od različith boja do veličina ventilatora. Lansirani su tako standardni ML modeli, ML Pro i ML Pro LED s verzijama od 120 mm i 140 mm. ML120 Pro LED i ML140 Pro LED dostupni su u crvenoj, bijeloj i plavoj boji s LED-icama montiranim na sredini rotora. Svi ML Pro ventilatori sadrže još i anti-vibracijske gumirane prigušavače koji dodatno smanjuju buku pri višim brzinama. Kutevi se mogu zamijeniti s višestrukim bojama. Također, svi imaju PWM kontrolu i pet godina jamstva.

Corsair ML 120 02

Corsairova ML serija ventilatora dostupna je za kupovinu putem ovlaštenih partnera po početnoj cijeni od 25 dolara (oko 169 kn) za ML120 Pro. Najviša cijena je ML140 ventilatora koji ima cijenu od 40 dolara (oko 271 kn), nudeći dva ventilatora u paketu.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Corsairovi novi ventilatori koriste tehnologiju magnetske levitacije - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.