BenQ-ov PD2700Q monitor sadrži QHD rezoluciju i 10-bitnu dubinu boje - 5.0 out of 5 based on 1 vote
BenQ-ov PD2700Q monitor sadrži QHD rezoluciju i 10-bitnu dubinu boje

BenQ-ov PD2700Q monitor sadrži QHD rezoluciju i 10-bitnu dubinu boje

Kompanija osvježava liniju svojih monitora nudeći novi 27-inčni IPS monitor s tri različita načina rada.

BenQ PD2700Q monitor pruža stopostotnu pokrivenost Rec.709 i standardnog RGB raspona boja (poznat kao sRGB). IPS monitor dolazi s 2560 x 1440 rezolucijom, 1000:1 omjerom kontrasta, osvjetljenjem od 350 cd/m2 i standardnim kutem gledanja koji iznosi 178/178. Sam vremenski odziv s druge strane je poveći, dolazeći na 12 ms.

BenQ PD2700Q monitor

Ovaj monitor cilja na korisnike koji se bave kreativnošću i dizajnom. Omogućen im je lakši rad putem tri načina rada ekrana: Darkroom, CAD/CAM i Animation. Putem njih korisnici imaju mogućnost veće preciznosti i naglašavanja detalja slika. Prvi način tako prilagođava svjetlinu i kontrast slika, dok drugi pruža visoko kvalitetni kontrast slike, dopuštajući linijama i oblicima kod tehničkih ilustracija veći naglasak. Animacijski način pojačava detalje u tamnim sjenama za što bolje prikazivanje kreacije korisnika.

BenQ PD2700Q monitor 2 CAD
Putem njihovog Display Pilota korisnik može softver prikazati u željenim proporcijama, kako bi dobio što bolji multitasking. Monitor se može okrenuti u okomiti položaj, zakrenuti, podignuti do 130 mm te namjestit nagib. Za zdravlje očiju korisnika implementirana je i Flicker-free tehnologija i tehnologija niskog plavog svjetla koja filtrira štetno plavo svjetlo. Opremljen je i stereo zvučnicima od 1 W, pružajući jedan port za HDMI, mini Display Port i Display Port.

BenQ PD2700Q monitor 3

Trenutno nema informacija o cijeni ili dostupnosti ovog monitora.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

BenQ-ov PD2700Q monitor sadrži QHD rezoluciju i 10-bitnu dubinu boje - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.