Sharkoon lansirao kit osvjetljene tipkovnice i miša

Sharkoon lansirao kit osvjetljene tipkovnice i miša

SharkZone GK15 je novi combo tipkovnice i miša od Sharkoona koji dolazi s njihovim prepoznatljivim crno-žutim dizajnom.
Iako možda malo manje poznat u odnosu na veće kompanije poput Corsaira ili Roccata, Sharkoon je kod nas zastupljen sa svojim rješenjima periferije. Nova GK15 "zona morskih pasa" (SharkZone) sastoji se od gaming tipkovnice s crvenim, zelenim ili žutim LED osvjetljenjem i gaming mišem s pet opcija boja. 
 
GK15 03 
Tipkovnica dolazi s integriranim odmorištem dlana, funkcijskim i multimedijskim tipkama. Navodi se kako je pogodna za gamere zbog svojih opcija gaming načina koji deaktivira Windows tipku, promjenjive WASD sekcije i podrške za multi-key rollover (opcija koja sprječava gubljenje signala više pritisnutih tipki odjednom). Njegovo osvjetljenje može se mijenjati putem tipki i bez potrebe softvera, pružajući i 
efekt pulsiranja. Same tipke možda nemaju najnovije switcheve, no njihov vijek je procijenjen na 10 milijuna pritisaka. Spaja se na računalo putem žute žice s pozlaćenim USB-om.
GK15 04
 
Što se tiče laserskog miša, on se sastoji od ugrađenog PixArt senzora koji omogućuje do 3200 DPI-a i četiri tipke s udaljenošću od pritiska od 1 do 2 mm. Crveno, plavo, žuto, ljubičasto i zeleno LED osvjetljenje namješta se putem DPI switcha. Svaki od njih je spojen s pet tvornički postavljenih DPI-a. Pogodan je za ljevoruke, zahvaljujući svojem simetričnom dizajnu, spajajući se s istim sustavom žice kao i tipkovnica.
 
Ovaj bundle solidnih opcija dostupan je po preporučenoj cijeni od 30 eura (oko 226 kn)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sharkoon lansirao kit osvjetljene tipkovnice i miša - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.