Benqov BL2405PT monitor dizajniran za poslovni sektor

Benqov BL2405PT monitor dizajniran za poslovni sektor

Novi 24-inčni monitor s Full HD rezolucijom od BenQ-a cilja na poslovni sektor, institucije i državnu upravu.

BenQ je tajvanska kompanija koja je vrlo dobro poznata kod nas po svojim monitorima prihvatljive cijene za korisnike, iznimno dobro se nosivši s velikom konkurencijom. BL2405PT model tako su sada odlučili namijeniti poslovnim i korisnicima u državnoj službi, imajući u fokusu njegovu ergonomiju, udobnost i fleksibilnost za svakodnevne zadatke.

Iako nema previše informacija o njegovom opcijama, ovaj monitor dolazi s kompanijinom tehnologijom za smanjenje štetne emisije plavog svjetla, postolje koje omogućava okretanje u uspravnom položaju, nagib, okretanje i visinu. Dva zvučnika dolaze sa snagom od dva vata, a sam monitor ima certifikate Energy Stara i TCO-a (sedma inačica) kojom se obećava njegova "zelena" strana. Njegova potrošnja u Eco načinu iznosi 20 W, dok je u klasičnom 33 W.

Što se tiče specifikacija, ovaj 24-inčni Flicker-free model s TN panelom sadržava Full HD rezoluciju, 72 posto NTSC gamut boja, tipično osvjetljenje od 250 cd/m2, 1000:1 kontrast i kut gledanja od 170/160. Po pitanju portova tu su klasični HDMI, DisplayPort i VGA.

Benq BL2405PT 2

Trenutno nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti ovog modela. Našu recenziju njihovog Benq GW2765HT monitora možete pročitati na ovoj stranici.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Benqov BL2405PT monitor dizajniran za poslovni sektor - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.