Logitech napravio specijalno party izdanje šarenih miševa

Logitech napravio specijalno party izdanje šarenih miševa

Za sve ljubitelje partijanja i originalnih šarenih miševa, Logitech je pripremio nekoliko modela.

Da je kompanija ljubitelj retro stila moglo se vidjeti i na PAX Eastu ove godine, gdje su sastavili video zid od svjetlećih tipkovnica. Kompanija koja je kod nas poznata po svojim "ozbiljnim" perfierijama, tako ovom serijom miševa malo okreće stranicu, posvetivši se ponovno retro stilu. 

Logitech miš party collection 5 skupa

Nova Logitechova šarena serija miševa pod imenom 2016 Party Collection inspirirana je 80s Memphis stilom dizajna koji se fokusira na svjetle, kontrastne boje i grafičke uzorke. Dizajn tako uključuje čak osam šarenih modela miševa, poput ptice flamingo, astronauta, lubenice, limuna, sladoleda itd.

 Logitech miš party collection astronaut

Logitech miš party collection lubenica

Po pitanju specifikacija (iako je to potpuno sporedno za ovu seriju miševa) miševi imaju tri tipke, DPI do 1000 i optički 2D scroll kotačić.

 Logitech miš party collection limun

Logitech miš party collection koktel

Novu svježinu i uzorke tako dobili su njihovi M325C i M317C bežični miševi, za koje se tvrdi da mogu izdržati do 12 mjeseci na jednoj bateriji. Uz njega se dobiva i nano USB receiver kojom se korisniku omogućava sloboda rada do deset metara. Težina miša s AA baterijom je 93 grama (jedna dolazi predinstalirana). Svi modeli imaju garanciju od dvije godine.

Logitech miš party collection sladoled

Cijena svih modela malenih i prenosivih miševa je niskih i prihvatljivih 20 funti (oko 189 kn). Logitech tako ulazi u društvo nekih od najoriginalnih dizajna miševa kao što su Microsoft eVouse i Arc, G50 Vanguard, G Point, Razer Boomslang CE, Cyborg R.A.T. gaming miš, Aircraft miš s LED svjetlima itd.

Aircraft miš

Naš usporedni test gaming miša do 400 kn možete pročitati ovdje, dok recenziju njihovog (ozbiljnog) MX Master miša ovdje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech napravio specijalno party izdanje šarenih miševa - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.