Razerov miš Naga Hex v2 namijenjen za MOBA igre

Razerov miš Naga Hex v2 namijenjen za MOBA igre

Naga Hex v2 je novi Razerov miš koji je zapravo redizajnirana verzija originalnog miša.

Kompanija Razer je predstavila Naga Hex v2 miš koji je prema njihovim navodima specijalno dizajniran za gamere MOBA žanra. Sam miš sadrži čak 14 programabilnih tipki, od čega su sedam tipki smještene sa lijeve strane miša u kružnom obliku (na mjestu gdje je korisnikov palac). U usporedbi s njihovim Epic Chroma i Chroma miševima iz Naga serije, to je ipak nešto manji broj tipki (koji imaju 12). U sredini mu se nalazi gumirani grip za palac, čime poboljšava držanje miša i stabilnost kod naglih pokreta. Dolazi i s rasponom mnogih pre-konfiguriranih profila optimiziranih za MOBA igre. Koriste se Razerovi mehanički switchevi koji su napravljeni u suradnji s Omronom.

Razer pnagahexv2 gallery 5

Pogonjen je 16000 DPI 5G laserskim senzorom, koji se može dodatno namještavati. Također, tu je i njihovo Razer Chroma osvjetljenje sa 16,8 milijuna opcija boja i nekoliko različitih načina osvjetljenja. Akceleracija mu je 50 G, dok je površinsko procesuiranje od 1000 Hz. Njegov pleteni USB kabel je nešto duži od standardne dužine, dolazeći s dužinom od 2,1 m. Težina s kablom mu je 135 grama.

Razer pnagahexv2 gallery 6

Njegova cijena je ista kao i ona originalnog Naga Hex miša, koštajući 80 dolara (oko 536 kn).

Našu recenziju njihovog Mamba TE miša možete pročitati ovdje, a sam usporedni test gaming miševa do 400 kn na ovoj stranici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Razerov miš Naga Hex v2 namijenjen za MOBA igre - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.