EVGA-ovo novo gaming kućište, DG-8, posjeduje senzor temperature

EVGA-ovo novo gaming kućište, DG-8, posjeduje senzor temperature

Uz novu GTX 1070 karticu kompanija je predstavila i DG-8 full tower seriju kućišta u četiri modela.

DG oznaka kućišta označava kraticu za Desgned for Gaming, proširivši i ovako već veliko tržište gaming kućišta. 

EVGA DG-8 kućište ima optimizirani protok zraka i K-Boost tipku kojom se automatski pojačava brzina ventilatora i CPU/GPU. Dolazi s ugrađenim fan kontrolerom, zamjenjivim filterima ventilatora i malim vratašcima koja se mogu lako maknuti. Fan kontroler i senzor za temperaturu daje korisniku mogućnost kontrole performanse hlađenja i očitanja temperature.

EVGA DG 8 2

Što se tiče pohrane, osigurano je mjesta za do 12 SSD/hard diska. Cable managment za kablove napajanja osigurava se putem ugrađene klizne ploče. Fleksibilna podrška za ventilator omogućava instalciju do osam 120 mm ili 140 mm ventilatora. Potpuno je podržano i vodeno hlađenje, omogućujući dual radijatore od 360 mm ili 420 mm. Uz to, PCI-E bracketi se mogu maknuti i time povećati protok zraka ili za davanje mjesta za stavljanje cijevi za vodeno hlađenje. Portovi uključuju USB 2.0, USB 3.1 Type-C i HDMI. Uključeno je tri godine jamstva.

EVGA DG 86

EVGA DG 86

 

Trenutno je spreman na prednarudžbu, a prve isporuke se očekuju u kolovozu. Ponuđeno je četiri modela (DG-87, 86, 85 i 84) po nižoj cijeni putem prednarudžbe. Svi modeli imaju sivi finiš, dva USB 2.0 na vrhu i USB 3.0 na prednjoj strani. Podržane su mITX/mATX/ATX/E-ATX matične ploče i maksimalno 4 grafičke kartice. DG-84 i 85 su jeftiniji jer nemaju USB Type-C, uključene ventilatore (DG-87 ima jedan na vrhu, tri desno i dva lijevo), senzor za temperaturu, LED ekran, fan kontroler i bracket za vodeno hlađenje. Također imaju i manju podršku za pohranu, od četiri dopuštena SSD/HDD. 

EVGA DG 85

EVGA DG 85

 

Cijena DG-84 (bez prozorskog panela) je 100 dolara (oko 670 kn), a DG-85 120 dolara (oko 804 kn). Najjači DG-87 je 180 dolara (oko 1.206 kn), dok DG-86 model košta 150 dolara (oko 1.005 kn).

EVGA DG 84

EVGA DG 84


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

EVGA-ovo novo gaming kućište, DG-8, posjeduje senzor temperature - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.