G.Skill proširuje seriju mehaničkih gaming tipkovnica s RIPJAWS KM570 MX i KM770 RGB

G.Skill proširuje seriju mehaničkih gaming tipkovnica s RIPJAWS KM570 MX i KM770 RGB

Proizvođač ekstremnih memorija i gaming periferija najavio je dvije nove tipkovnice kojima proširuje RIPJAWS seriju.

Nakon što su na Computexu pokazali same ekstremne granice DDR4 memorije za X99 i Z170 čipset, sada objavljuju jednu RGB i crveno osvjetljenu tipkovnicu.

RIPJAWS KM570 MX ima jednu jedinu boju osvjetljenja (crvenu), dolazeći s njemački proizvedenim Cherry MX switchevima dostupnim u varijantama crvene, smeđe i plave boje (procijenjena izdržljivost do 50 milijuna pritisaka tipki). Iako možda nema RGB osvjetljenje kao sljedeći model, pruža sedam različitih svjetlosnih efekata. Korisnik može prilagođavati i razinu osvjetljenja i brzinu, stvarajući mogućnost da si napravi svjetlosni uzorak po pojedinoj tipki. Posjeduje mnoge opcije high-end tipkovnica poput ugrađenih medijskih kontrola, kontrola glasnoće, Windows key lock, n-key rollover i anti-ghosting od sto posto. Površinsko procesuiranje je postavljeno na 1000 Hz. Dužina kabla je nešto duža, dolazeći od dva metra. Kompanija navodi kako je ovo idealna tipkovnica za one koji se prvi put susreću s Cherry MX mehaničkim tipkovnicama, ne trebajući se brinuti oko sustava ili softverske kompatibilnosti.

RIPJAWS KM570 MX

RIPJAWS KM770 RGB je u biti izmijenjena verzija njihove KM780 RGB flagship tipkovnice. Sadrži iste ključne opcije i brušenu aluminijsku konstrukciju kao i flagship, s jedinom razlikom u manjem footprintu nego standardna tipkovnica i držačem za kabel miša. Držač je redizajniran tako da stane ispod tipkovnice. Nova KM770 RGB tipkovnica koristi novi LED dizajn osvjetljenja koji stvara više rezonantnije boje od prethodnika. Nadodana je i opcija RGB prilagođavanja za MR/Mode tipke, specijalne hotkeyeve i tipke za medijsku kontrolu. Kompanija je najavila i novo softversko ažuriranje, čime će korisnici KM780 RGB i KM770 RGB tipkovnica dobiti priliku za potpune RGB boje kroz paletu boja, a ujedno i potpuno prilagođavajuću boju za svjetlosne efekte pod nazivom Ripple i Reactive.
Ostali detalji o tipkovnici koja se isključivo fokusira na sve rašireniji i popularniji RGB sustav osvjetljenja komponenti nisu poznati.

RIPJAWS KM770 RGB

Oba dvije tipkovnice trebale bi biti dostupne krajem trećeg kvartala ove godine po još neutvrđenoj cijeni. Korisnik će moći odabrati tipkovnice s crvenim, plavim ili smeđim switchevima.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

G.Skill proširuje seriju mehaničkih gaming tipkovnica s RIPJAWS KM570 MX i KM770 RGB - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.