Computex 2016: BitFenix prikazao četiri nova kućišta i platformu za moddere

Computex 2016: BitFenix prikazao četiri nova kućišta i platformu za moddere

Među mnogobrojnim kompanijama na ovogodišnjem Computexu našao se i BitFenix, predstavljajući ukratko četiri nova kućišta i platformu za moddere.

Kompanija koja je kod nas vrlo poznata po svojim kućištima, predstavila je četiri nova unikatna i snažna kućišta. To su Aurora, Prodigy Cape, Prodigy Pillow i Trident. Uz to najavio je i platformu za moddere pod imenom ModTime kojim omogućavaju modderima aukcijsku prodaju svojih ideja.

Prvo kućište, Aurora, inspirirano je prirodnim fenomenom tzv. sjevernog svjetla (znano kao aurora borealis), što se vidi i u njegovom imenu. Kombinirajući eleganciju i performanse, Aurora zastupa zatamnjeno prozirno staklo s oba dvije strane kojim se omogućava pogled na unutrašnjost. Također, ima i RGB SSD shield koji osvjetljava i sam SSD u bilo kojoj boji. Navedeno je kako ovo high-end kućište podržava široki raspon komponenti, od budžet orijentiranih pa do onih high end poput vodenog hlađenja. Radi se o semi modularnom kućištu koje podržava tool free mehanizam instalacije hard diska i SSD-a.

Prodigy Cape je veliko kućište koje podržava E-ATX matične ploče, zajedno sa snažnim sustavima za vodeno hlađenje. Izrađen je od stakla i aluminijskih panela, svojim elegantnim i agresivnim dizajnom ciljajući na gaming.

Pillow kućište još više se ističe izgledom, sadržavajući zakrivljeni aluminij i transparentni panel na vrhu putem koje se može vidjeti grafička kartica. Njegov unikatan dizajn ima nogice, podržavajući ITX matične ploče, AIO kitove vodenog hlađenja i velike grafičke kartice. Prema kompaniji, prikladan je za mali ured ili dnevnu sobu. Dostupan će biti u verziji i bez transparentnog panela na vrhu.

Zadnji, Trident takođe ima impresivan izgled pružajući dobar protok zraka i staklene panele s oba dvije strane. Navodi se kako se radi o ekstremnom sustavu za više grafičkih kartica i napredne sustave vodenog hlađenja.

Za sada nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti ovih kućišta.

BitFenix modtime

ModTime je otvorena platforma za moddere (korisnici koji modificiraju sustav po vlastitom ukusu) kojim se pruža na aukciji njihova djela. Kroz nju, modderi će moći dati na aukciji bilo koji moddani proizvod, u što spadaju kompletni modovi i hardverski ili moddirane komponente. Kako bi promovirao ovo, kompanija organizira natjecanje i nagrade tijekom Computexa.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Computex 2016: BitFenix prikazao četiri nova kućišta i platformu za moddere - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.