Corsair predstavio Lapdoga koji spaja tipkovnicu i miša

Corsair predstavio Lapdoga koji spaja tipkovnicu i miša

Kompanija je napravila ovaj prijenosni gaming kontrolni centar kako bi igranje u dnevnoj sobi učinila što ugodnijim.

 

Nakon što je prošli mjesec predstavio K70 RGB, K65 RGB i K70 tipkovnice koje se postale prve tipkovnice na svijetu s Cherry MX Speed switchevima, sada kompanija predstavlja uređaj koji spaja tipkovnicu i miša na jednu podlogu koja je pogodna za rad u korisnikovom krilu tzv.lapboard. Mjesec dana prije njihov konkurent, Razer, je izdao svoju verziju lapboarda po imenu Turret. Njegova cijena je 190 eura.

Corsairov najnoviji proizvod, Corsair Lapdog, je tako gaming upravljački centar koji sliči na poveću podlogu u kojoj se smješta tipkovnica i miš. Uloga mu je da na jednom mjestu drži miša i tipkovnicu i time omogući da ih se koristi u bilo kojem položaju. Koristi memorijsku pjenu za što bolju ugodnost i skrivene dijelove za lakše spremanje kablova. Za pitanje spajanja tu su dva USB 3.0 porta i jedan USB 2.0. Dizajnirana je za Cherry MX K70 tipkovnice, a dolazi s AC strujnim adapterom i kabelom dužine od čak 5 metara.

VIDEO Corsairov kontrolni gaming centar

Cijena samog gamerskog upravljačkog centra iznosi 110 funti (oko 1.086 kn), što je jeftinije od Razerovog Turreta. Kompanija također prodaje i bundlove, podlogu s različitim opcijama tipkovnice (Cherry MX Red, Brown, Blue i Red/Blue LED) i miša za istu cijenu od 230 funti (oko 2.272 kn). Našu recenziju njihove skupe Corsair Strafe tipkovnice možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Corsair predstavio Lapdoga koji spaja tipkovnicu i miša - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.