Proizvođač switcheva, Cherry, najavio miš za poslovne korisnike

Proizvođač switcheva, Cherry, najavio miš za poslovne korisnike

Cherry se bavi i proizvodnjom periferije, izdavši sada JW-T0210 miš za lijevake i dešnjake.

Cherry je trenutno najpoznatiji zahvaljujući svojim kvalitetnim MX mehaničkim switchevima u tipkovnicama. No, ono što je manje poznato je da se kompanija bavi i proizvodnjom periferije za poslovne korisnike, kao što su tipkovnice i miševi.

Među njima je i novi bežični miš JW-T0210 s infracrvenim senzorom. Ova periferija sadrži tri tipke i rezoluciju koja se može prilagođavati na razinu od 1000, 1500 i 2000 dpi. Radi na standardnoj 2,4 GHz frekvenciji, s dometom do otprilike 10 metara. Koristi infracrveni senzor štedljive energije, navodeći kako može izdržati rad i do 336 sati. Namijenjen je za korištenje u uredima, što je vidljivo i na njegovom jednostavnom estetskom izgledu. Sadrži crni finiš s gumiranim scroll kotačićem i ergonomski oblik pogodan za lijevake i dešnjake.

U paketu s mišem dolazi i priručnik, jedna AA baterija i nano USB receiver. Uključeno je jamstvo od dvije godine. Težina s baterijom iznosi svega 76 grama. Za sada nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti ovog poslovnog miša.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Proizvođač switcheva, Cherry, najavio miš za poslovne korisnike - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.