In Win najavio 303 mid-tower kućište

In Win najavio 303 mid-tower kućište

Kompanija je predstavila novo kućište jednostavnog imena, okarakterizirajući ga mainsteram kućište s odličnom kompatibilnošću.

In Win je kompanija koja je kod nas poznata po svojim proizvodima kućišta, proširujući svoju seriju s novim 303 kućištem. Radi se o pristupačnom kućištu koje sadrži 3 mm kaljeno staklo na boku, snažni SECC (akronim za čelik, elektorgalvanizaciju itd.) čelik i čisti prednji panel na kojem se nalazi osvjetljeni logo kompanije. Ispod logoa su plavom bojom obilježeni I/O utori, sastojivši se od po dva USB 2.0 i 3.0 te 3,5 mm stereo HD audio jackovima.

Što se tiče interijera, 303 model podržava ATX, micro-ATX ili mini-ITX matične ploče, s prostorom do sedam PCI slota i do 350 mm dugim ekspanzijskim karticama. Kompanija prati i postavlja standarde za inovaciju u kućištu, dolazeći s tool-less zamjenjivim bočnim panelima i filterima za prašinu. Za potrebe hlađenja osigurano je do tri 120 mm ventilatora na vrhu (ili 360 mm radijator za vodeno hlađenje), jedan od 120 mm na stražnjoj strani te tri od 120 mm u samoj bazi. Svojim dizajnom dopušta se zračni hladnjak do 160 mm, a napajanje do 200 mm. Komore za pohranu nalaze se na gornjoj strani i iza matične ploče, omogućujući do dva 2,5-inčna SSD-a i dva 3,5-inča hard diska. Jedan od detalja ovog kućišta je i posjedovanje specijaliziranog držača grafičkih kartica, pružajući tako podršku za duže ekspanzijske kartice. Dostupan je u dvije varijante, crnoj i bijeloj boji.

Pristupačno kućište ima cijenu od oko 100 eura (oko 743 kn). Za sada nema informacije o dostupnosti.

Našu recenziju njihovog skupljeg 805 modela možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

In Win najavio 303 mid-tower kućište - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.