Lenovov tablet od 18 inča viđen na GFX benchmark stranici

Lenovov tablet od 18 inča viđen na GFX benchmark stranici

Prema rezultatima GFX stranice, Lenovo radi na svom najvećem tabletu do sad, veličine od 18 inča.

Ekipi iPad Proa sa 12,9-inčnim ekranom i Samsungovim 18-inčnim tabletom pridružuje se i Lenovo sa svojom verzijom tableta od 18,4 inča. No za razliku od Samsungovog koji nema baš neke impresivne specifikacije, Lenovov PB2-690N ima jače specifikacije.

Lenovo tablet 18 inča GFX bench1

Ista je rezolucija ekrana (18,4 inča), no veća je rezolucija (2560 x 1440) i noviji OS (Android 6.0.1). Procesor je također octa core, samo s većim taktom kod Lenova koji iznosi 1,8 GHz. Za grafiku se pobrinuo Qualcommov Adreno 510. Memorija mu je 3,5 GB (naspram 2 GB na Samsungovom), a pohrana 53 GB. Prednja kamera ima 7 MP, dok je stražnja samo 0,3 MP, dolazeći s opcijom prepoznavanja lica i flasha. Samsungova prednja imala je samo 2,1 MP. Osim mnogih registriranih senzora na benchmark stranici, nema nikakvih ostalih detalja, poput dimenzije, težine ili zvučnika.

Za sada nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti, no s obzirom da Lenovo ima puno kompetitivniju cijenu od Samsunga za pretpostaviti je da će biti jeftiniji od Samsungovog Galaxy Viewa koji se očekuje za 600 dolara.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lenovov tablet od 18 inča viđen na GFX benchmark stranici - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.