Antecovo novo kućište fokusirano na tihi rad sustava

Antecovo novo kućište fokusirano na tihi rad sustava

Novo najavljeno kućište od Anteca, P9, dolazi s transparentnim prozorom i cijenom od 109 dolara.

Kompanija Antec kod nas je poznata po svojim proizvodima u liniji napanja, hladnjaka i kućišta. Novi model kućišta pridružuje se toj ekipi, sa svojim specijalnim dizajnom opremljenim za prigušenje buke sustava. Svojim opcijama prigušenja buke cilja na korisnike kojima je fokus stavljen na što tiši rad računala.

Ovo mid-tower kućište ima mjesta za osam tool-less 3,5-inčna drive baya koji su kompatibilni s 2,5-inčnim SSD-om. Postavljeno je još dva mjesta za SSD iza matične ploče. HDD kavezi mogu se lako zamijeniti kako bi se osiguralo više mjesta za grafičku karticu, dužine do 430 mm. Podržane su matične ploče mini ITX, micro ATX i standard ATX formata.

P9Window hd cage 2aresized
Gornji i donji drive kavezi mogu se maknuti i premjestiti kako bi se napravilo mjesta i za opciju vodenog hlađenja. Na prednjoj strani omogućeno je mjesto za instalaciju do 240 mm radijatora, te do 240 ili 280 mm radijatora na vrhu. Kompanija je posvetila pažnju i urednom cable managmentu, nudeći tako prolaze za kablove i dodatni prostor iza matične ploče. Kontrole se nalaze na vrhu panela, pružajući opcije poput paljenja, resetiranja, dva USB 3.0 porta itd. Dimenzije mu iznose 210 mm (W) x 465 mm (H) x 470 mm (D), a sama težina 9,1 kg.

p9 window 2

P9 Window kućište ima cijenu od 109 dolara (oko 709 kn).

Našu temu tihog računala i kako postići tišinu možete pročitati ovdje. Recenziju njihovog P380 kućišta možete naći na ovoj poveznici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Antecovo novo kućište fokusirano na tihi rad sustava - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.