Silverstone izdao Primera kućište s tri LED osvjetljena ventilatora

Silverstone izdao Primera kućište s tri LED osvjetljena ventilatora

Primera PM01 kućište ATX formata inspirirano je izgledom superautomobila, stavljajući naglasak na uglasti dizajn.
Samo ime kućište Primera na španjolskom znači prvi ili prva klasa, što svojim izgledom i karakteristikama ovo kućišta definitivno potvrđuje. Kućišta u ovoj seriji fokusirana su tako na korisnike koji slažu računalo a žele imati bogate opcije i vrhunski estetski izgled.
 
Primera PM01 svojom izradom skače u prvu klasu, dolazeći s visoko-kvalitetnim finišem baziranom na klaviru i velikim intake panelom koji je inspiriran izgledom sportskih automobila.
 
pm01br w 34right 1 
Što se tiče komponenti, kućište podržava ATX i micro-ATX matične ploče te grafičke kartice do 16,5 inča dužine i 6,88 inča širine. Napajanje je smješteno na donjem dijelu kućišta, s podrškom do 240 mm. CPU hladnjaci su podržani do 180 mm dužine, dok je za pitanje internog drive baya omogućeno četri 2,5-inčna ili 3,5-inčna hard diska. 
 
Silv PM01 4
 
Po pitanju ventilatora, Primera PM01 dolazi s jakim opcijama, uključivši četiri 140 mm ventilatora. Jedan je smješten kod stražnje ispušne strane, dok su tri ostala LED osvjetljena ventilatora na prednjoj strani kućišta. Ugrađeni 4-segment LED kontroler dopušta korisniku da prilagođava svjetloću i način rada osvjetljenja ventilatora. Podržava još dva 140 mm ili tri 120 mm ventilatora na vrhu. Vodeno hlađenje je također podržano, gdje prednja strana i sam vrh kućišta mogu primiti radijator do 360 mm. Instalacija je pojednostavljena putem već ugrađenih izbušenih rupa.
 
Silv PM01 3
 
Kompanija je u ovo kućište ugradila i sedam ekspanzjskih slotova i 1-to-10 fan hub za cable managment mnogobrojnih ventilatora, no potpuno izbacila ladicu za optički drive, što bi neke moglo odbiti. Prednji I/0 port ima po dva USB 2.0 i 3.0 porta, te klasični audio i mic port.
 
Silv PM01 2
 
Dimenzije su mu 220 mm (W) x 571 mm (H) x 560 mm (D), dok je težina 9 kg. Dostupno je u bijeloj verziji s plavim LED ventilatorima, te crnom s crvenim LED ventilatorima. Cijena mu je 111 eura (oko 832 kn).
 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Silverstone izdao Primera kućište s tri LED osvjetljena ventilatora - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.