Lian-Li lansirao kućište u obliku kompjuterskog stola

Lian-Li lansirao kućište u obliku kompjuterskog stola

DK-04 X ime je Lian-Lijevog orginalnog modela kućišta koji dolazi u obliku radnog stola.

Lian-Li je najavio DK-04 računalno stolno kućište, koje pruža hardcore entuzijstima poboljšanje dizajna, bolje opcije ugradnje drivea i ekstenzivnu podršku za vodeno hlađenje.

Stojeći stolovi su se pokazali kao korisnim u financijskom i zdravstvenom smislu. Upravo s tim fokusom kompanija je napravila ovo novo računalno stolno kućište. Korisnicima se pruža mogućnost korigiranja visine na četiri različite razine, od 67,5 cm do 116 cm. To se vrši automatski putem pritiska na gumb.

dk 04 00

Sadrži četiri gumom izolirana drive stalka kojim se omogućava instalacija do osam 2,5 ili 3,5-inčna drivea s prigušivačima vibracije. Stalci se mogu lako instalirati i vaditi po potrebi uz pomoć vijaka.

Uključena je i podrška za 5,25-inčni bay na prednjem panelu, za potrebe ugradnje optičkog drivea ili drugih dodataka. Na prednjem panelu još se nalaze i četiri USB 3.0 porta, HD audio input i slotovi za RGB kontroler. Novi dizajn s tankim okvirom i željeznim nogama dopušta korisniku više prostora za noge. Same noge stola mogu podržavati težinu do 100 kg.

dk 04 01

Za potrebe hlađenja osigurana su četiri 120mm ventilatora koja uvlače hladan zrak s prednje strane te ga izvlače kroz četiri dodatna ispušna ventilatora na stražnjoj strani panela. Podržan je i sustav vodenog hlađenja, gdje se prednji ventilatori mogu zamijeniti za veliki 120mm x 480mm radijator, dok stražnji se mogu zamijeniti s dva 120mm x 240mm radijatora.

Kao i kod kompanijinih prethodnih modela stolova, tako i ovaj koristi zamjenjivu ladicu matične ploče za jednostavnu gradnju sustava. Široke margine stvorene su kako bi se osigurao kvalitetan cable managment.

DK-04 podržava osam ekspanzijskih slotova i VGA grafičku karticu dužine do 320 mm. Za pitanje matičnih ploča, podržani su ATX i mATX formati matičnih ploča. CPU hladnjak podržan je do 140 mm, a ATX napajanje do 210 mm dužine.

dk 04 03

Ovo originalno kućište bit će dostupno od 10.svibnja po cijeni od 1499 američkih dolara (oko 9.947 kn). S obzirom na cijenu samih stolova samo s motorom za podizanje visine kod nas, ovo je odlična cijena.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lian-Li lansirao kućište u obliku kompjuterskog stola - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.