ASRock najavio dostupnost X99 Bios ažuriranja za nadolazeće Broadwell-E procesore

ASRock najavio dostupnost X99 Bios ažuriranja za nadolazeće Broadwell-E procesore

Sve bliže je izlazak Intelovih Broadwell-E procesora, a kako bi podržao te CPU-ove, ASRock je objavio ažuriranje BIOS-a.

ASRockovo ažuriranje BIOS-a odnosi se na sve njihove X99 matične ploče, te je postalo dostupno za preuzimanje i instaliranje od ovog tjedna.
Intelova nova linija 14 nanometarskih Broadwell-E procesora trebala stići uskoro, a ASRockovi tehničari su se pobrinuli da njihove matične ploče budu spremne i da podržavaju nove procesore kad izađu.

Nova linija procesora spada u iste LGA 2011-v3 sockete kao i Haswell-E prethodnici. Flagship Intelove nove serije procesora Broadwell-E je Core i7-6950X, koji će biti prvi deca-core tj. procesor od deset jezgri namijenjen komercijalnom tržištu. Sadržavat će deset jezgri i dvadeset threadova, dok će bazni takt vjerojatno biti 3 GHz. Korisnici će morati ažurirati BIOS na svojoj matičnoj ploči, kako bi ona mogla prihvatiti ovu promjenu. To vrijedi i za ostale Broadwell-E procesore, koji uključuju i7-6900K, i7-6850K i i7-6800K. Tako ASRock postaje jedan od prvih provjerenih izvora kojim se potvrđuje izlazak novih Broadwell-E procesora, za koje se predviđa da će biti predstavljeni na nadolazećem Computexu u Tajvanu. Computex počinje 31. svibnja i završava 4. lipnja.

Na ovoj poveznici možete naći svoj X99 model i preuzeti i instalirati ažuriranje za novi BIOS.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

ASRock najavio dostupnost X99 Bios ažuriranja za nadolazeće Broadwell-E procesore - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.