Asusov prvi ultraportabilni laptop ima mogućnost rotacije od 360 stupnjeva

Asusov prvi ultraportabilni laptop ima mogućnost rotacije od 360 stupnjeva

ASUS je predstavio Zenbook Flip UX360CA, prvi Zenbook model sa šarkama koje imaju mogućnost rotacije od 360 stupnjeva s konvertibilnim zaslonom.

UX360CA od 13.3 inča karakterizira konvertibilni format iz Zenbook serije, obitelji nagrađivanih ultraportabilnih laptopa koja je poznata po svom elegantnom i modernom dizajnu.

Kućište je izrađeno od jednog komada aluminija s gornjim dijelom koji ima prepoznatljivi Zenbook završni dizajn sa Zen-inspiriranim uzorkom koncentričnih krugova.

ASUS ZenBook Flip UX360CA USB Type C port 512G SSD

ASUS Zenbook Flip UX360CA ima detaljan 13.3-inčni QHD + (3200 x 1800) touchscreen zaslon (ponuđena je i Full HD verzija), s IPS tehnologijom koja osigurava široke kutove gledanja od 178 stupnjeva, kao i boljom reprodukcijom boja i kontrasta u usporedbi s drugim tehnologijama zaslona. Zaslon ima gustoću piksela od 279ppi, što je do 40% veća gustoća piksela u odnosu na konkurentske 13.3-inčne laptope. Visok stupanj jasnoće i detalja, kombiniran s količinom svjetline od 350cd / m2, čini UX360CA idealnim za gledanje filmova u visokoj rezoluciji, digitalnih fotografija, grafičkih crteža ili uredskih dokumenata.

Širok gamut boja od 72% NTSC i ASUS Splendid tehnologija osiguravaju vrhunsku reprodukciju boja. Kvaliteta prikazivanja video materijala je također poboljšana zahvaljujući ASUS Tru2Life tehnologiji koja automatski optimizira oštrinu, kontrast svakog piksela, tako da je sadržaj jasniji, oštriji i realističniji.

ASUS ZenBook Flip UX360CA Solid hinge with 4 using modes

Jedan je od prvih laptopa na tržištu koji ima šestu generaciju Intel Core M ('Skylake') procesora koji štedi bateriju i omogućuje trajanje baterije do 12 sati. Ponuđeni su m7-6Y75, m5-6Y54 i m3-6Y30 procesori. Za grafiku je zadužena integrirana Intelov Graphics 515. Specifikacije podrazumijevaju i LPDDR3 RAM maksimalno do 8GB i SSD od 512GB (ili manje opcije od 256 GB ili 128 GB). Posjeduje i dva USB 3.0 Type-A porta i reverzibilni USB 3.1 Type-C port.

Zenbook Flip UX360CA ima i mikrofon s neutralizatorom buke koji, ne samo da čini snimanje lakšim i boljim, već omogućuje i govornu interakciju s certificiranim Windows Cortana asistentom.

ASUS ZenBook Flip UX360CA Mineral Grey up to 12 hours battery life

Preciznu i intuitivnu navigaciju omogućuje veliki touchpad koji podržava ASUS Smart Gesture multi-touch gestikulaciju. Implementirana je i prednja HD web kamera. UX360CA tanak je samo 13.9mm i teži 1.3kg. Dolazi u dvije dodatne boje - zlatnoj i metalik sivoj.

Prema službenim informacijama Zenbook UX360 će biti dostupan od sredine rujna.

Okvirna cijena laptopa je od 6499 kn do 9999kn ovisno o konfiguraciji.

Našu recenziju ZenBook UX305CA možete pročitati na ovoj poveznici.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asusov prvi ultraportabilni laptop ima mogućnost rotacije od 360 stupnjeva - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.