Lian Li predstavlja prvo kućište u novoj seriji PC-J60

Lian Li predstavlja prvo kućište u novoj seriji PC-J60

Novo kućište od Lian Lia, PC-J60, i dalje zadržava onu poznatu kompanijinu astetiku.

Novo PC-J60 kućište dolazi u tri različite verzije, jedna od njih ima kratku ispresijecanu crvenu boju na rubovima, dok su ostale dvije potpuno crne verzije s prozorom i bez.

Verzija s crevnim rubovima nije samo estetski nadodana, već i ima i svoju funkciju da pomaže u hlađenju sustava. Aluminijsko mid tower kućište pruža dobar izbor za one graditelje računalnih sustava koji žele riješiti problem s kablovima. Podržava ATX i microATX matične ploče te ima sedam ekspanzijskih slotova na stražnoj strani. Prednji panel ima dva USB 3.0 portova, dva audio inputa i tipku za uključenje.
Grafičke kartice mogu biti prihvaćene do 410 mm dužine dok CPU hladnjaci do 160 mm.

j60 1 00

PC-J60 aluminijsko kućište uključuje dva 120 mm intake ventilatora koji usmjerava hladni zrak direktno na ekspanzijske kartice. Drugi ventilator od 140 mm nalazi se na donjem dijelu i izvlači zrak od jedinice za napajanje i driveova. Prostora ima dovoljno za ubacivanje napajanja do 210 mm.

j60 1 14

Na vrhu panela moguće je instalirati dodatna tri 120 mm ventilatora ili radijatore za vodeno hlađenje do 430 mmm dužine i 60 mm debljine. Svi uključeni ventilatori imaju i zamjenjivi filter. Driveovi su smješteni na donjem dijelu kućišta u poluzatvorenom dijelu, omogućujući mjesta za ugradnju dva 2,5-inčna ili 3,5-inčna drivea. Pruženi su i gumeni prigušivači koji smanjuju vibracije.

J60 f 09

Ukupna težina mu iznosi 6,48 kg, dok su dimenzije 210mm x 507mm x 489mm.

Verzija s prozorom i bez prozora bit će dostupna za kupovinu preko newegga 11. travnja za 189 dolara (oko 1.245 kn) i 210 dolara (oko 1.383 kn).

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lian Li predstavlja prvo kućište u novoj seriji PC-J60 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.