HyperX naoružao svoju seriju slušalica s Cloud Revolverom

HyperX naoružao svoju seriju slušalica s Cloud Revolverom

Novi gaming proizvod u njihovoj Cloud headset seriji sadrži audio zvuk studijske kvalitete.

Nakon što je kompanija prošli mjesec proširila svoju Impact liniju DDR4 memorije, sada proširuju svoju liniju vrhunskih headsetova. HyperX (divizija Kignston Technology kompanije) je oboružao svoj "oblak" (Cloud) s Revolverom, dolazeći sa studijskom kvalitetom zvuka i 50 mm usmjerenim driverima s neodimijskim magnetima koji donose veću širinu i dubinu za što bolju preciznost zvuka.
Neki od detalja koje posjeduju su i isključivanje drivera, mehanički dizajn na prednjoj akustičnoj komori, velika lijeva i desna slušalica te ispušni ventili.

Cloud Revolver slušalice imaju kompanijin logo te su obložene kožom i crvenom memorijskom pjenom, za pružanje maksimalne udobnosti i kvalitete kod dugih sesija igranja. Izgrađen je od izdržljivog željeznog okvira, kako bi pružio što bolju izdržljivost i kvalitetu. Revloverov mikrofon pruža čisti zvuk te smanjuje pozadinsku buku. Mikrofon ima i funkciju odvajanja od slušalica, a može se namještati u svim smjerovima.

HyperX Cloud Rev 2

Impedancija mu iznosi 30 ohma, dok je maksimalna ulazna snaga 500 mW. Njegova težina s mikrofonom i kablom od jednog metra je 376 grama. Kompatibilan je sa mnogim platformama poput računala i konzola, a sadrži i certifikat TeamSpeaka i Discorda.

Ovaj headset cilja na gamersku populaciju i FPS žanrove igara. Prvi gameri koji će ga moći vidjeti i nabaviti bit će Šveđani, zato što će biti prisutan na DreamHack Mastersu 2016 u Malmou.

Poduprijet je s jamstvom od dvije godine. Cijena za sada još nije objavljena.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HyperX naoružao svoju seriju slušalica s Cloud Revolverom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.