Počela prednarudžba za Razer Core GPU dock, prvo plug and play rješenje za eksternu grafičku karticu

Počela prednarudžba za Razer Core GPU dock, prvo plug and play rješenje za eksternu grafičku karticu

Razer je konačno predstavio dugo očekivani Core GPU dock, njegove specifikacije i poprilično visoku cijenu.

Kompanija je prvi put najavila svoj dock na zadnjem CES-u, zajedno s Razer Blade Stealth Ultrabookom. Core GPU dock je kompatibilan s tim ultrabookom i novim Razer Blade prijenosnikom. Kompanija je najavila i koji će to GPU-ovi biti podržani u Coreu. Podržavat će AMD Radeon 300 seriju, high-end kartice iz 200 serije (280, 290 i 290X) te Fury i Nano kartice. Što se tiče Nvidije, podržane su kartice bazirane na Maxwellu, tj. GTX 750 i Ti verzija, GTX od 950 do 980 Ti i Titan X, navodi službena stranica.

Dolazi s napajanjem od 500 W, konekcijom od USB Type-C s Thunderbolt 3 kablom i Razer Chroma osvjetljenjem u dvije zone. Od I/O portova tu su još i četiri USB 3.0 i gigabit Ethernet 10/100/1000. Dimenzije su mu 105 x 353 x 220 mm (WxDxH), dok je težina 4,94 kg.

Ovim uređajem, koji je za sada samo kompatibilan s Razerovim prijenosnicima (a u budućnosti vjerojatno i s drugima), omogućuje se nova dimenzija gaminga u pokretu. Sam AMD je najavio svoju tehnologiju za eksternu grafičku karticu prije nekoliko dana zvanu XConnect, surađujući upravo s Razerom.

razer core 2

Prednarudžbe su krenule od ovog tjedna, a prve isporuke se očekuju negdje u travnju. Cijena je poprilično visoka, dođe 499 dolara (oko 3.394 kn), i to bez grafičke kartice.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Počela prednarudžba za Razer Core GPU dock, prvo plug and play rješenje za eksternu grafičku karticu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.