Logitechove tipkovnice G610 Orion Brown i Red dolaze s Cherry MX switchevima

Logitechove tipkovnice G610 Orion Brown i Red dolaze s Cherry MX switchevima

Kompanija je promijenila svoje Romer-G switcheve s Cherry MX switchevima za nove tipkovnice G610 Orion Brown i Red.

Oba dvije tipkovnice nisu ništa različite kao i njihova G810 Orion Spectrum tipkovnica, osim u tome što imaju Cherry MX switcheve i bijelo pozadinsko osvjteljenje (umjesto Romer-G switcheva i RGB osvjetljenja).

G610 Orion Brown ima smeđe Cherry MX switcheve, dok Red verzija crvene Cherry MX switcheve. Podržana je mogućnost 26-Key rollover, što znači da se može pritisnuti do 26 tipki u bilo kojem redoslijedu i dobiti točan redoslijed, bez izgubljenih signala.

g610 orion keyboard

Dizajn kućišta i raspored tipki izgledaju identično. Tipkovnice koriste Logitechovu LGS softver, koji daje mogućnost programiranja tipki, kreiranje makroa i odabir svjetlosnih efekata. Iako ne izgleda impresivno bez RGB osvjetljenja, bijelo osvjetljenje moguće je namještavati po tipki, sinkronizirati s drugim kompanijinim uređajima. Pruža nekolicinu načina osvjetljenja poput prelaska s lijevo na desno i obrnuto, od centra, a moguće je i ubrzavati i usporavati efekte.

Dimenzije su im iste kao i za Spectrum verziju (153 x 443.5 x 34.3 mm), a težina je nešto veća te iznosi 1259 grama. Kabel im je dugačak 1,83 metra a imaju i garanciju od dvije godine.

Zbog nedostatka naprednih opcija, cijena G610 Orion Brown i G610 Orion Red tipkovnica je manja. Njihova cijena iznosi 119 dolara (oko 809 kn), te će biti dostupne za europsko područje ovaj mjesec. 

Našu recenziju Logitechove G410 Atlas Spectrum tipkovnice možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitechove tipkovnice G610 Orion Brown i Red dolaze s Cherry MX switchevima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.