Asus predstavio limitirano izdanje Echelon GTX 950 grafičke kartice

Asus predstavio limitirano izdanje Echelon GTX 950 grafičke kartice

Nova grafička kartica od Asusa u GTX 950 seriji dolazi u ograničenoj ediciji i s arktičkim dizajnom.

Nakon što je nedavno predstavio high-end GeForce GTX 980 Ti STRIX Gaming Ice grafičku karticu sa solucijom za vodeno hlađenje, sada predstavlja rješenje za skromnije gamere. Tajvanska kompanija Asus najavila je novog člana svoje linije grafičke kartice zvanu Echelon GTX 950, nudeći je u ograničenoj seriji. Dolazi tako s vrhunskom kvalitetom komponenti vojne klase, backplateom i Auto-Extreme tehnologijom, koja označava stopostotni automatski proces proizvodnje. To omogućava bolju kvalitetu kartice, veću zaštitu okoliša i manju potrošnju energije kartice. Ove opcije nalazile su se na njihovoj Matrix GTX 980 Ti, a od sada su dostupne i za puno slabiji model, GTX 950.

Asus GTX950 Echelon

Što se tiče performansi, bazni takt iznosi 1140 MHz, dok je u boost načinu 1329 MHz (u gaming modu koji je defaultno postavljen). U overclock načinu taktovi iznose 1165 MHz i 1355 MHz.

Sadrži 2 GB GDDR5 memorije na 6610 MHz, 768 CUDA jezgri i 128-bitnu memorijsku sabirnicu.

1 Echelon GTX 950 O2G 2D2

Echelon GTX 950 posjeduje i ekskluzivnu kompanijinu tehnologiju hlađenja DirectCU II i ventilator s dvostrukim ležajevima za 20 posto bolje hlađenje i četiri puta duži vijek kartice u odnosu na referentne kartice. Od portova tu su DVI-I, DVI-D, HDMI 2.0 i DisplayPort 1.2. Potrošnja energije iznosi do 150W.

Dolazi s overclocking alatom GPU Tweak II, XSplit Gamecaster premium licencom na 14 dana (koji omogućuje stream ili snimanje gameplaya) i ekskluzivnim World of Warships besplatnim kodom (za Diana Cruiser i premium račun od 15 dana).
Testiran je s preko tisuću uređaja i više od sedam tisuća sati radi validacije, čime kartica dodatno dobiva na vrijednosti.

Kartica će biti dostupna u Europi krajem ovog mjeseca. Našu recenziju nVidia GeForce GTX 950 možete pročitati ovdje

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asus predstavio limitirano izdanje Echelon GTX 950 grafičke kartice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.