Vivo najavio Xplay 5 i Elite verziju mobitela s 6 GB RAM-a

Vivo najavio Xplay 5 i Elite verziju mobitela s 6 GB RAM-a

Vivo je na svom eventu u Kini predstavio svoj novi flagship mobitel zanimljivih specifikacija, Xplay 5.

Xplay 5 smartfon predstavljen je u dva različita modela, Xplay 5 i Elite verzija.

Kao što već i ime kaže, Vivo Xplay 5 Elite sadržava elitne specifikacije, dolazeći sa Snapdragon 820 čipsetom i zakrivljenim 5,43-inčnim Super AMOLED Quad HD ekranom. Ovaj mobitel prvi na svijetu ima i velikih 6 GB RAM-a i integriranu pohranu od 128 GB.

xplay5 b 4

Stražnja kamera iznosi 16 MP, dolazeći s opcijama dual-tone LED flasha i prepoznavanje lica. Selfie kamera ima 8 MP. Dolazi i sa senzorom za otisak prsta na stražnjoj strani. Podržava dual-SIM i LTE mreže. Baterija ima kapacitet od 3,600 mAh. Radi na Android 5.1 sustavu, s Funtouch opcijom koja omogućava spli-screen multitasking. Dostupan će biti u Kini od 8.ožujka po cijeni od 655 dolara (oko 4.583 kn).

xplay5 b 3

Xplay 5 je jeftinija varijanta Elitea, sadržavajući isti dizajn, ekran, kamere i pohranu. Razlika je u tome što koristi slabiji Snapdragon 652 s 4 GB RAM-a. Ni jedan od njih nema podršku za NFC i USB Type-C. Oba su dostupna u zlatnoj i ružičastoj boji.

Dolazi na isti dan kao i Elite, po cijeni od 565 dolara (oko 3.953 kn). Nakon kineske premijere očekuje se da će ubrzo izaći i na ostala tržišta diljem svijeta.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Vivo najavio Xplay 5 i Elite verziju mobitela s 6 GB RAM-a - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.