Force H7

Gigabyteov H5 i H7 gaming headset postao dostupan

High-end Force H5 i H7 headset od Gigabytea cilja na gaming populaciju, dolazeći s ugrađenom USB zvučnom karticom.

Gigabyte nastavlja s radom na različitim proizvodnim serijama. Nakon što je prošli mjesec predstavio različite proizvode, kao što su G750H i B700H napajanja, HEDT matične ploče, Xtreme 300 miš, sada predstavlja i novi gaming proizvod u obliku vrhunskih headsetova.

Force H7 tako dolazi s 5.1 Surround zvukom preko USB sučelja i ukupno osam speaker drivera kako bi pružio što bolju kvalitetu zvuka. Tu su i pozlaćeni dualni subwoofer driveri koji pojačavaju zvukove u igrama. Za čisti surround zvuk i bez interefencije dodatno pomaže i ugrađena USB zvučna kartica.

GG Force H7

Njegov "kolega" Force H5 pak sadrži 50mm neodimijske drivere sa SRS surround zvukovnim engineom za zvučno polje od 360 stupnjeva, kojim gameri mogu točno odrediti smjer svakog zvuka. Također je tu ugrađena USB zvučna kartica, koja ne treba softver.

GG Force H5

Zajedničko kod oba dva headseta je što su potpuno prilagodljivi, laganog industrijskog dizajna s metalnim headbandom i ear padovima heksagonalnog dizajna koji se mogu okretati. Oni prekrivaju cijelo uho i eliminiraju vanjsku buku. Za što bolju udobnost zaslužna je ugrađena memorijska pjena na oba dvije slušalice.

Mikrofon se može uvući kad nije potreban, dok touch kontrolni panel omogućava brzo namještavanje glasnoće i prigušavanje mikrofona.

Duljina kabla iznosi 3m, dok je težina 293 grama za H7 (288 grama za H5). Kompanija je u svom priopćenju objavila kako su headseti dostupni. Za sada nema objave o kojoj se cijeni radi.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Gigabyteov H5 i H7 gaming headset postao dostupan - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.