LG-eva K serija mobitela krenula s isporukom u Europi

LG-eva K serija mobitela krenula s isporukom u Europi


Južnokorejski LG objavio je kako će K10 i K4 mobiteli biti lansirani diljem svijeta ovaj tjedan.

Za sada je K10 bio dostupan za kupnju u matičnoj zemlji kompanije, dok je entry-level K4 viđen na kompanijoj ruskoj stranici. Kompanija je najavila kako će oba dva mobitela biti dostupna u Europi počevši od ovog tjedna, dok će nakon njih doći na red i Bliski Istok, Azija i Latinska Amerika.

Njihova K linija je najavljena na ovogodišnjem CES-u, s modelima K10 i K7. Nema nikakvih službenih informacija o dolasku K7 modela koji je trenutno dostupan za kupnju u Americi.

Feat 5 3 HD In cell display K10 LTE K430ds

K serija dizajnirana je da ima vrhunski izgled i pruža napredne opcije kamere (slikanje gestom - kada korisnik ispruži ruku i stisne u šaku kreće timer od tri sekunde), ali bez neke poveće cijene kakvu konkurenti imaju.

Feat Gesture shot K130E K4

K4 entry-level uređaj od specifikacija ima 4,5-inčni ekran, četverojezgreni procesor na 1 GHz taktu, memoriju od 1 GB, 8 GB pohrane i bateriju od 1,940 mAh. Stražnja kamera ima 5 MP, dok prednja iznosi 2 MP. Dolazi u bijeloj i indigo boji.

Feat Main camera 5MP K130E K4

K10 je namijenjen mlađoj i zahtjevnijoj publici, dolazeći tako s 5,3-inčnim HD ekranom (1280 x 720). Postoje dvije različite verzije s različitim specifikacijama. Tako LTE model ima mogućnost četverojezgrenog procesora na 1,3 GHz ili osmojezgreni na 1,14 GHz, dok 3G model 1,3 GHz četverojezgreni procesor. Stražnja i prednja kamera iznose po 13 i 8 MP za LTE model, dok 3G ima za stražnju i prednju 8 MP.
LTE model ima 2 GB ili 1,5 GB opciju s 16 GB pohrane, dok 3G ima 1 GB RAM-a i 8 GB pohrane.

Svi uređaji rade na Android 5.1 Lollipopu, navodi službena stranica. Cijena K10 iznosi oko 164 dolara (oko 1.664 kn), dok K4 još službeno nema cijene.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

LG-eva K serija mobitela krenula s isporukom u Europi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.