MSI-jeva GTX 980Ti Gaming kartica dolazi u limitiranoj zlatnoj ediciji

MSI-jeva GTX 980Ti Gaming kartica dolazi u limitiranoj zlatnoj ediciji

MSI ne posustaje sa svojim grafičkim karticama orginalnog izgleda i dizajna.

Nakon što je početkom prošlog mjeseca izdao "laganu" veziju R9 Gaming 380 i 390 kartica, sada predstavlja "težu" i zlatnu karticu.

Punim imenom Geforce GTX 980Ti Gaming 6G Golden Edition kartica dolazi s 1000 MHz baznog takta i 1076 MHz pojačanog takta u silent načinu rada. U OC načinu bazni takt se penje na 1190 MHz, dok je pojačani takt 1291 MHz. 

Kartica posjeduje 6 GB GDDR5 memorije na 7010 MHz, Twin Frozr V termalni dizajn, dva Torx ventilatora, koji svojim oštricama omogućuju masivan protok zraka, te masivni heatsink s Airflow Control tehnologijom koji prekriva 90 posto dijametra ventilatora, navodi službena stranica.

MSI GeForce GTX980Ti gold 2

Memorijsko sučelje je od 384-bita, a podržan je i SLI u quad sustavu. Podržava najnovije tehnologije, tako da je VR ready, DirectX 12 ready, Gamestream za Nvidijin Shield, 4K UHD, Gameworks itd.

Komponente imaju oznaku 4. vojne klase, za što bolje rezulatate kod ekstremnog gaminga i overclockinga. Sadrži i LED osvijetljeni MSI-ev logo zmaja, kojeg se može namjestiti u 5 različita načina rada. MSI Gaming aplikacija omogućava profile performansi s jednim klikom i EyeRest tab, a tu je i njihov Afterburner, GPU overclocking alat.

MSI GeForce GTX980Ti gold 3

Od video izlaza prisutna su tri DisplayPorta, te jedan HDMI i Dual-link DVI-I. Nikakve informacije o cijeni ili dostupnosti nisu objavljene.

Recenziju MSI-jeve GeForce GTX 960 Twin Frozr V Gaming 2G možete pročitati ovdje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI-jeva GTX 980Ti Gaming kartica dolazi u limitiranoj zlatnoj ediciji - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.