Asusovi konvertiblni prijenosnici VivoBook Flip TP301 i TP501 postali dostupni

Asusovi konvertiblni prijenosnici VivoBook Flip TP301 i TP501 postali dostupni

ASUS je danas predstavio VivoBook Flip TP301 i TP501, konvertibilne laptope od 13,3 i 15,6 inča.


Oba modela omogućavaju korisnicima korištenje VivoBook Flipa kao laptopa, tableta, u takozvanom „šator“ i display načinu rada. VivoBook Flip seriju pokreće najnovija šesta generacija Intel Core procesora i NVIDIA GeForce grafika sve do modela 940M.

Uz Windows 10, VivoBook Flip također ima i USB 3.1 Type-C port, 802.11ac Wi-Fi i do 10 sati autonomije. Tu je i robusni metalni zglob koji pruža korisnicima okretanje ekrana do 360 stupnjeva. Memorija mu iznosi 4 GB, s mogućnošću nadogradnje do 8 GB. Prema službenom priopćenju, VivoBook Flip je dizajniran u svrhu produktivnosti i zabave. VivoBook Flip TP301 ima u sebi 55Wh bateriju koja osigurava do 10 sati rada, što ga čini idealnim za korisnike koji su konstantno u pokretu.

VivoBook Flip TP301 2

VivoBook Flip je dostupan u više konfiguracija kada je u pitanju skladišni prostor tako da korisnici mogu izabrati hard disk sve do 1TB kapaciteta, hibridni disk koji uključuje 500GB hard disk i 8GB SSD ili samo SSD do 512GB kapaciteta.

Flip uključuje najnoviji USB Type-C port koji omogućava priključivanje s bilo koje strane konektora. USB 3.1 Gen 1 omogućava brzine prijenosa koje su do 10 puta veće u odnosu na USB 2.0. Najnoviji 802.11ac Wi-Fi daje snažan, stabilan signal i brzinu prijenosa podataka koja je tri puta veća u odnosu na prošlu generaciju te je i manje podložan smetnjama.

Ekran na dodir VivoBook Flip modela s podrškom za 10 točaka ima osjetljivost i preciznost sa senzorima koji su razdvojeni samo 5mm, što je skoro pa duplo gušći raspored od standarda u industriji koji iznosi 9mm.

Veliki touchpad koji se nalazi na VivoBook Flip modelu ima ASUS Smart Gesture tehnologiju koja pomaže u korištenju Windows prečica u aplikacijama. Smart Gesture tehnologija omogućava pokrete koji uključuju do 4 prsta kada je u pitanju Windows 10, što olakšava korisnicima da lako prelaze s aplikacije na aplikaciju, pokrenu Cortana asistenta ili Action Center samo dodirom ili pokretom po touchpadu.

VivoBook Flip ima ergonomski dizajniranu tipkovnicu koja je pune veličine i osvijetljena uz putanju tipki od 1,6mm kako bi se omogućio bolji osjećaj pri tipkanju. ASUS FlipLock pritom zaključava tipkovnicu i touchpad kada je ekran okrenut i laptop se koristi kao tablet ili u nekom drugom režimu kako bi se spriječili slučajni dodiri.

VivoBook Flip TP301 od 13 inča dostupan je u dvije boje, čistoj crnoj ili ledeno zlatnoj.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Asusovi konvertiblni prijenosnici VivoBook Flip TP301 i TP501 postali dostupni - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.