Samsung predstavio 2-u-1 tablet TabPro S i dvije verzije pametnog sata Gear S2

Samsung predstavio 2-u-1 tablet TabPro S i dvije verzije pametnog sata Gear S2

Samsung je na sajmu CES predstavio 2-u-1 tablet Galaxy TabPro S i dvije verzije pametnog sata Gear S2, jedan s platinastim i drugi s 18-karatnim kućištem boje ružičastog zlata.

S predstavljanjem pametnog sata Gear S2, Samsung surađuje i s brojnim partnerima kako bi osigurao cjelovitije korisničko iskustvo s različitim kućištima, kao i aplikacijama kao što su Uber, eBay, ESPN i Voxer. Novi pametni sat Gear S2 classic opremljen je NFC tehnologijom, kako bi ponudio uslugu Samsung Pay, koja će biti dostupna korisnicima u SAD-u početkom godine.

Za još osobnije i prilagođenije iskustvo, Samsung je proširio liniju remena i kućišta. U partnerstvu s ekskluzivnim dizajnerima, kao što je Colombo, predstavio je liniju remena za Gear S2, kao i kreativna i zabavna kućišta u suradnji s dizajnerima kao što su Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville i Burton Morris.

Novi Gear S2 classic bit će dostupan početkom veljače s kućištem boje ružičastog zlata i kožnim remenom boje slonovače, kao i u inačici s platinastim kućištem i kožnim remenom crne boje. 

Samsung Gear S2 Classic rosegold Platinum

Uz nove verzije pametnih satova Gear S2, Samsung je također predstavio 12-inčni tablet Galaxy TabPro S. Tablet posjeduje funkcionalnost računala s operativnim sustavima Windows 10 Home za privatne ili Windows 10 Pro za poslovne korisnike. Debljine 6,3 milimetra i težine 693 grama, Galaxy TabPro S dizajniran je za korisnike u pokretu. 

galaxy tabpro s feature optimized l

Predstavivši prvi Super AMOLED zaslon za Windows uređaje na tržištu, Galaxy TabPro S donosi ekran osjetljiv na dodir kao i još veći kontrast s 94 posto prirodnih tonova za živopisnije boje i bolje iskustvo gledanja. Podržava rezoluciju od 2160 x 1440.

Galaxy TabPro S prvi je tablet, pokretan operativnim sustavom Windows, koji podržava LTE Cat 6 za najbrže i najnaprednije iskustvo povezivanja. S brzim punjenjem, baterija tableta Galaxy TabPro S će se potpuno napuniti za 2,5 sata i omogućiti do 10,5 sati rada. Višenamjenski utor (s HDMI, USB A i C priključcima) kao i Bluetooth Pen dostupni su zasebno. Informacije o cijeni ili dostupnosti uređaja nisu objavljene. 

Našu recenziju Gear S2 pametnog sata možete pročitati ovdje. Recenziju Galaxy Tab S2 9.7  tableta možete naći ovdje.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio 2-u-1 tablet TabPro S i dvije verzije pametnog sata Gear S2 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.