Cooltek predstavlja mid-tower kućište Skall

Cooltek predstavlja mid-tower kućište Skall

Njemački Cooltek predstavlja Skall kućište koje dolazi s opcijom integriranog filtera za prašinu.

Skall pruža multi-step dvokanalnu kontrolu ventilatora, tri pre-instalirana ventilatora i dva potpuno modularna HDD-spremnika. Podržava formate ATX, micro ATX i mini-ITX.

Prednji dizajn je namjerno napravljen jednostavno, dajući mjesto za tri 5,25-inčna optička drivea. Poseban detalj je i posjedovanje prednjih filtera za prašinu, što omogućava puno lakše čišćenje, bez potrebe za micanjem prednjeg panela.

Cooltek Skall tower 2

Na vrhu se nalazi I/O panel s po dva USB 2.0 i 3.0 ulaza. Ima i mogućnost zamjenjivog MESH covera na stražnjoj strani vrha, a to omogućava puno lakše instaliranje i čišćenje integriranog filtera za prašinu.

Posjeduje dva modularna HDD-spremnika, pomoću kojih svaki od njih može imati do četiri 2,5 ili 3,5-inčna drivea. Što se tiče slotova, dolazi s 8 PCI ekspanzijskih slotova, a samo kućište može primiti VGA karticu do 430 mm dužine i hladnjaka do 165 mm.

Cooltek Skall tower 3

Kad je u pitanju hlađenje, osim dva 120 mm LED ventilatora naprijed, dostupan je i za još jedan od 120 mm na stražnjoj strani. Bočni paneli mogu imati mjesta do četiri 120 mm ili jedan 200 mm ventilator. Još jedan dodatni moguće je postaviti na dnu kućišta.

Za one koji više preferiraju vodeno hlađenje, kompanija je u svom plastičnom kućištu omogućila mjesto i za 120 ili 240 mm radijator. Zahvaljujući specijalnom dizajnu covera na vrhu moguće je instalirati i 280 mm i 360 mm radijatore, navodi službena stranica.

Cooltek Skall tower 4

Cijena i dostupnost ovog kućišta nije objavljena.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Cooltek predstavlja mid-tower kućište Skall - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.