Steamova računala i kontroleri postali dostupni za kupovinu

Steamova računala i kontroleri postali dostupni za kupovinu

Nakon dugog očekivanja Steam hardvera, konačno su postali dostupni Steam Controller, razni modeli Steam Machinea i Steam Link.

Valve je prošli mjesec izdao ograničenu verziju svog hardvera za one koji su bili prvi u prednarudžbi ovih hardvera. Kako je i najavljeno, ovaj mjesec postali su dostupni njihovi hardveri.

Falcon Tiki 2

Falcon Tiki

 

Tako, Steam računala raznih proizvođača, što poznatih i nepoznatih, kao što su Alienware, Gigabyte, Asus ROG, Zotac, Maingear, NextBox, Falcon i ostali postali su dostupni od ovog tjedna. Cijene im se kreću od 450 američkih dolara (oko 3.062 kn) pa na više. Nedavno je predstavljen i Zotac NEN Steam računalo, za kojeg se sada procjenjuje da će koštati više od tisuću dolara (više od 6.804 kn).

Gigabyte Brix pro

Gigabyte Brix Pro

 

Mnogi modeli izlaze s boljim karakteristikama hard diska, procesora i grafičkih kartica, kao što je Alienwareov Alpha s dvije dodatne opcije. Prva ima Intel i5 (4th gen), Nvidia GeForce GTX (2GB GDDR5), 8GB i 1TB hard drive za cijenu od 650 dolara (oko 4.423 kn). Drugi i najjači ima Intel Core i7 (4th gen), Nvidia GeForce GTX (2GB GDDR5), 8GB i 1TB hard drive, te dođe 750 dolara (oko 5.103 kn).

Falcon Tiki

Falcon Tiki

 

Kontroleri orginalnog dizajna postali su dostupni, po cijeni od 55 eura (oko 401 kn) koji se mogu nabaviti preko njihovog Steam storea, Amazona, navodi službena stranica.

steam controller 12

Steam Link koristi njihovu opciju In-Home streaminga kako bi se PC igre mogle igrati na televizoru bez premještanja gaming sustava pred televizor. Uređaj košta također oko 401 kn i može ga se nabaviti na istim mjestima kao i kontroler. 

Steam lnk

Našu hardversku temu usporedbe Steam računala i njegovog OS-a s Windowsom možete pročitati na ovoj stranici

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Steamova računala i kontroleri postali dostupni za kupovinu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.