BenQ W1110

BenQ predstavlja tri nova projektora za dnevni boravak

BenQ predstavlja nove projektore za dnevni boravak. BenQ W1110 donosi doživljaj pravog kina u dom, zahvaljujući oštroj, kristalnoj jasnoj slici, a modeli W2000 i W3000 podižu doživljaj kućnog kina na novu razinu, zahvaljujući standardu Rec. 709 za reprodukciju boja visoke definicije.

Pored toga što pružaju vjerne boje, BenQ-ovi projektori za dnevni boravak opremljeni su 1080p Full HD optimiziranim optičkim sustavom za jasnoću slike i detalja, uz značajke kao što su pomak objektiva, bočna projekcija, tehnologija kratkog dometa, velik zum, prijenos Full HD slike preko bežične veze te intuitivno sučelje.

Uz ultramoderan dizajn, još jedna prednost novih modela je bolja arhitektura strujanja zraka i poboljšani ventilatori u sustavima za odvod topline. Ove značajke smanjuju razinu buke u modelima W2000 i W1110 na 27 dBA, što je značajno manje od prethodne generacije projektora (30 dBA za model W1070).

Rec. 709 međunarodni je HDTV standard predstavljen u devedesetim godinama prošlog stoljeća koji jamči vjernu reprodukciju filmskih boja – baš onakvih kakvima ih je zamislio redatelj. Samo oni projektori i zasloni koji podržavaju standard Rec. 709 mogu prikazati originalnu kvalitetu i autentične boje HD sadržaja.  

BenQovi projektori opremljeni su tehnologijom CinemaMaster koji sadrži poboljšani video i zvuk. Dodatne opcije koje nudi projektor W3000 uključuju Motion Enhancer, Color Enhancer, Pixel Enhancer i Flesh Tone Enhancer. BenQ nudi i zvučni sustav koji se sastoji od zvučnika smještenih u rezonantne zvučne komore, a kvalitetu mu daje i BenQ CinemaMaster Audio Enhancer kojeg pogoni MaxxAudio. Ovaj mehanizam za poboljšanje digitalnog zvuka uključuje algoritme tvrtke Waves koje koriste holivudski studiji da dramatično pojačaju bas i visoke tonove. Sadrži ISFccc kalibraciju iz Imaging Science Foundationa koji se mogu prilagoditi okruženju.

Postavljanje projektora može se odraditi u nekoliko minuta, zahvaljujući projekciji kratkog dosega, koja omogućuje prikaz slike dijagonale 100“ s udaljenosti od svega 2,5 metra. Okomiti pomak objektiva omogućuje da se projicirana slika pomakne gore ili dolje, a model W3000 omogućuje i horizontalni pomak. Modeli W2000 i W3000 bude i bočnu projekciju s 2D trapezoidnom korekcijom.

Wireless Full HD Kit za više slobode

Opcionalni Wireless Full HD kit omogućuje bežično prijenos nekomprimiranog 1080p sadržaja na projektor, čak i ako je riječ o 3D sadržaju. Jednostavna procedura instalacije koju je potrebno obaviti samo jednom automatski otkriva i povezuje kit s projektorom. Bežični kit dolaze s četiri antene koje proširuju doseg do 30 metara, čak i kroz zidove, a dinamički odabir frekvencije kompenzira gubitak signala prebacivanjem na druge bežične kanale.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

BenQ predstavlja tri nova projektora za dnevni boravak - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.