Philips predstavlja 34-inčni monitor Quad HD rezolucije, BDM3490UC/00

Philips predstavlja 34-inčni monitor Quad HD rezolucije, BDM3490UC/00

MMD, brend licencirani partner za Philipsove monitore, predstavlja svoj prvi zakrivljeni monitor od 34 inča. Ovaj Brilliance Curved UltraWide zaslon dizajniran je s fokusom na vidno polje korisnika. Sa svojim UltraWide zaslonom i Quad HD rezolucijom kao i sRGB bojom i naprednom MultiView opcijom, ovaj 34-inčni monitor maksimalno se prilagođava načinu rada poslovnih korisnika.

Brilliance Curved UltraWide monitor stavlja korisnike na prvo mjesto jer omogućuje korisniku da što manje okreće glavu kako bi vidio nešto što se nalazi na rubovima ekrana. To im omogućuje ekran koji se proteže od ruba do ruba, a tom doživljaju dodatno doprinosi ultra tanki okvir.
Artem Khomenko, Product manager EMEA u MMD-u kaže: “Zakrivljeni monitor približava rubove ekrana i piksele korisniku čineći tako doživljaj gledanja posebnijim. U ovom slučaju, gledatelji sjede bliže monitoru nego televiziji tako da zaobljenost ekrana stvara daleko bolju radnu atmosferu s minimalnim ometanjem.”

Doživljaj je još više pojačan integriranom audio tehnologijom i DTS paketom koji omogaćuje bogatiji doživljaj zvuka uz bas sa surround efektom. 

Bolja slika za veću učinkovitost

Zahvaljujući CrystalClear UltraWide Quad HD, AH-IPS LCD tehnologiji i 3440 x 1440 rezoluciji, monitor omogućuje vrlo oštre slike. Monitor također raspolaže s više od bilijun boja što osigurava glatke prijelaze na ekranu kao i 99 posto sRGB raspon boja, što je ključno za njihovu postojanost pri prelasku na različite aplikacije i uređaje.
S UltraWide 21:9 formatom novi Philipsov monitor daje dovoljno prostora za organizaciju i tijekom najtežeg radnog dana, piše u službenom priopćenju. Korisnici mogu slagati dokumente jedne pored drugih bez da učestalo otvaraju nove prozore, te mogu gledati slike s vrlo visokim kontrastom što sprečava umaranje očiju čak i dok je ekran podijeljen u više ekrana. Ova tehnologija ujedno omogućuje korisnicima da se povežu i usporedno gledaju sadržaj na više uređaja što čini ovu kompleksnu radnju puno jednostavnijom.

Monitor sadrži Philips Smart i SmartContrast koji automatski podešava boje i kontrolira intenzitet pozadinskog osvjetljenja kako bi se poboljšao kontrast za najbolje digitalne slike i video projekcije. Ima i Economy opciju koja omogućuje uključivanje samo desne strane zaslona, a time i manju potrošnju energije. Ovaj monitor spreman je i ubaciti u petu brzinu zahvaljujući opciji SmartResponse koja osigurava nesmetano uživanje u igrama ili filmovima bez uobičajenog podrhtavanja, kašnjenja i takozvanog efekta duha.

Značajke novog monitora još su i podrška za DisplayPort i HDMI 2.0, koji pružaju visoko kvalitetne projekcije, MHL, koji omogućuje uživanje u mobilnim sadržajima na velikom ekranu dok je USB 3.0 zadužen za brzi prijenos podataka i punjenje mobitela.

Novi Philipsov zakrivljeni UltraWide LCD monitor bit će dostupan krajem ove godine po cijeni od 8.699 Kn (PDV uključen).

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavlja 34-inčni monitor Quad HD rezolucije, BDM3490UC/00 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.